Zaposlitev Obala

Zaposlitev Obala običajno zajema delovna mesta v naslednjih krajih: Ankaran, Divača, Kozina, Izola, Komen, Koper, Sežana ali Piran. Vsi našteti namreč sodijo v Obalno-Kraško regijo, kjer je skozi celo leto na voljo zaposlitev Obala. Trenutno so za Obalo razpisana številna prosta delovna mesta, ki jih lahko najdete na spletni strani Workforce.si. Iščejo se osebe, ki bi bile pripravljene opravljati naslednja dela: natakar, kuhar, delavec v proizvodnji, vzdrževalec krova, monter, vodja restavracije, skladiščnik, šankist, serviser, operater na CNC stroju, telefonist, referent v finančnem oddelku, nepremičninski referent in še drugi. Če si želite ogledati še več prostih delovnih mest zaposlitev Obala, vam svetujemo, da skočite na spletno stran Workforce. 

Zaposlitev Obala

Katero podjetje izbrati za zaposlitev na obali?

Verjetno veste, da je na Obali (oziroma na Primorskem) veliko število podjetij in družb, ki ponujajo zaposlitvene možnosti. Na vrh lestvice najuspešnejših podjetij glede na medletno rast prodaje in dobiček se uvršča znana skupina Luka Koper. Gre za sodobno, večnamensko mednarodno pristanišče, ki sodi med najpomembnejše pristaniške in logistične sisteme na severnem Jadranu.

Katero podjetje izbrati za zaposlitev na obali

Osnovna dejavnost pristanišča je pretovor in skladiščenje vseh vrst blaga, Luka Koper pa se ukvarja tudi z vrsto dopolnilnih storitev, kar skupaj zagotavlja celovito logistično storitev. Kot zanimivost naj omenimo tudi to, da je leta 2008 Luka Koper za obdobje 35 let z državo sklenila koncesijsko pogodbo za opravljanje pristaniških dejavnosti, vodenje, razvoj in redno vzdrževanje pristaniške infrastrukture na območju koprskega tovornega pristanišča. Za izvajanje osnovne pristaniške dejavnosti pretovora in skladiščenja je trenutno v Luki Koper namenjenih dvanajst specializiranih terminalov. To so kontejnerski terminal, terminal za avtomobile in RO-RO terminal ter terminali za generalne tovore, za les, za hlajene tovore, za živino, za tekoče tovore, za sipke tovore, za glinico, za premog in železovo rudo ter terminal silos in potniški terminal. Ker je pristanišče zares veliko, so prosta delovna mesta na voljo skozi celo leto. Številna so razpisana na zgoraj omenjeni spletni strani podjetja Workforce. 

Čistilec

Zaposlite se kot kuhar!

Če ste navdušeni nad kuhanjem, vam svetujemo, da se prijavite na prosto delovno mesto kuhar. Slednji pripravlja jedi po naročilu. Hrano pripravi v skladu z načeli ohranjanja bioloških vrednosti živil, pri tem pa upošteva okus, nasitnost in prijeten videz jedi. Delo kuharja je na splošno precej raznoliko in obsega vse od naročanja in prevzemanja živil do čiščenja, toplotne obdelave, razdeljevanja na posamezne obroke, garniranja in dekoriranja jedil. Pri delu je oblečen v delovno obleko, ima pokrivalo, je ustrezno obut ter upošteva predpise o varstvu pri delu. 

Ne zmorete sami? Obrnite se na brezplačno pomoč kadrovske agencije Workforce

Če pri iskanju vaše nove zaposlitve niste najbolj samozavestni ali suvereni in bi si želeli izkoristiti pomoč pri iskanju nove zaposlitve, vam toplo priporočamo, da se obrnete na zaposlene iz podjetja Workforce. Ekipo namreč sestavljajo le najboljši strokovnjaki, ki bodo hitro in enostavno našli rešitev za prilagojeno zaposlovanje, dolgoročno načrtno zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne zaposlitve v stalno zaposlitev Obala. Pri tem bodo sledili vašim ciljem, potrebam in željam.

Kadrovska agencija

Prepričani smo, da vam bo skupaj z njihovo pomočjo uspelo poiskali najbolj optimalno rešitev za prilagojeno zaposlovanje, dolgoročno načrtno zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne zaposlitve v stalno zaposlitev. Na tem mestu vam še sporočamo, da v omenjenem podjetju za vas ponujajo še ostale kadrovske storitve. Prav tako pa nudijo hitre in prilagojene rešitve na področju delovnega prava, skladnosti poslovanja, upravljanja s človeškimi viri in pri obračunu plač. Tudi za vas lahko pripravijo pravo rešitev za zaposlitev Obala, ki bo prilagojena samo vam. Ker sodelujejo še mednarodno, njihova mednarodna mobilnost obsega izbor in premestitev zaposlenih tudi v druge države. Vključuje logistično podporo v procesu pred, med in po opravljanju delovnih nalog v drugih državah. 

Za še več informacij pa jim pišite na elektronski naslov: info@workforce.si. Zgrabite to priložnost in zaživite na novo z zaposlitev Obala.

Preberite tudi:

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja