Zaposlitev Idrija

Zaposlitev Idrija sta ključni besedi, ki ju v spletni iskalnik najbolj pogosto vpišejo iskalci zaposlitve na območju Idrije. Če tudi vas zanima zaposlitev Idrija, vam sporočamo, da ste se znašli na pravem mestu. V tokratnem članku vam bomo namreč predstavili trenutno najbolj aktualna prosta delovna mesta iz omenjenega območja. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Študentje! Oglejte si študentska dela na portalu študentskega servisa!

Zaposlitev Idrija

Najprej vam želimo sporočiti, da so trenutno razpisana številna delovna mesta za omenjeno območje. Med drugim iščejo: proizvodnega delavca, blagovnega manipulanta, vratar, monter v proizvodnji, polnilec polic, livar, prodajalec in druge. 

Kaderi delodajalci najpogosteje ponujajo zaposlitev v Idriji

Naročnik za zaposlitev Idrija – livar je manjše proizvodno podjetje, ki zaradi povečanega obsega dela išče osebo z izkušnjami s področja livarstva. V njihov kolektiv vabijo sodelavce za zasedbo delovnega mesta livar. Pa naj vam na tem mestu še nekoliko bolj natančno opišemo tovrstno delo. Slednje vključuje: delo na tlačno livarskih strojih, montažo in demontažo različnega livarskega orodja, avtomatsko in ročno vrezovanje navojev, kontrolo odlitkov, vzdrževanje in čiščenje orodij ter strojev in opravljanje drugih del po navodilu nadrejene osebe. Od bodočega sodelavca pričakujejo delovne izkušnje s tega področja, zaključeno vsaj tretjo stopnjo izobrazbe tehnične smeri, vozniški izpit B kategorije, pripravljenost na delo v dveh izmenah, odgovornost, vestnost in delavnost ter sposobnost timskega dela. Ponujajo vam zaposlitev za polni delovni čas, možnost dolgoročne zaposlitve, urejeno delovno okolje ter stimulativno plačilo. Če si želite dolgoročne zaposlitve v zelo dobro stoječem podjetju, vas prijazno vabimo, da se prijavite. 

prosta delovna mesta Idrija

Trgovina

Prav tako moramo omeniti, da zaposlitev Idrija ponuja tudi uspešno in veliko trgovsko podjetje, ki širi svojo ekipo. Ravno zato v svoje vrste vabi nove sodelavke in sodelavce na delovno mesto – blagovni manipulant. Če vas to delovno mesto zanima, vas tudi mi pozivamo, da se čim prej prijavite nanj. Pa naj vam na kratko še predstavimo tovrstno delo. Slednje vključuje: zlaganje artiklov na prodajne police, pripravljanje in opremljanje blaga z ustreznimi deklaracijami, spremljanje rokov artiklov in vodenje evidence, komunikacija z nadrejenimi in še veliko več. Delodajalec pričakuje od bodočega sodelavca dokončano vsaj III. stopnja izobrazbe, zanesljivost, vestnost, odgovornost in pozitivna naravnanost, pripravljenost na učenje in pridobivanje novih znanj ter skrb za urejeno in varno delovno okolje. Ponuja vam takojšen pričetek dela, zaposlitev za nedoločen čas, socialno varnost in redno plačilo ter dvoizmensko delo.

Prodajalec v Idriji

Delo vratarja

Nazadnje naj vam predstavimo še zaposlitev Idrija – delo vratarja. Svetovno znano podjetje namreč išče motivirane kandidate za zaposlitev na delovnem mestu vratar. Delo zajema: evidentiranje prihodov in odhodov, vodenje evidenc, sprejem in preusmerjanje telefonskih klicev, sprejem in usmerjanje strank ter druga dela po navodilu nadrejene osebe. Od bodočega sodelavca pričakujejo znanje slovenskega jezika, vozniški izpit B kategorije, znanje angleškega jezika, poznavanje MS Office, pripravljenost na večizmensko delo, prijaznost, urejenost ter delavnost, doslednost, zanesljivost. Sporočamo vam, da vam nudijo delo v izredno urejenem delovnem okolju, stimulativno plačilo, zaposlitev za nedoločen čas ter izobraževanje za potrebe delovnega mesta.

Delo vratarja

Potrebujete pomoč? Obrnite se na kadrovsko agencijo Workforce

Tako, pa smo prišli do konca današnjega članka. Če iščete zaposlitev, potem je kadrovksa agencija Workforce pravi naslov za vas. Oglejte si njihovo ponudbo aktualnih prostih delovnih mest in se prijavite na želeno. Za pomoč pri iskanju zaposlitve pa se lahko obrnete tudi na zaposlene iz omenjenega podjetja. Slednji vam bodo z veseljem pomagali. Storitve Workforce so namreč narejene po meri za zaposlovalce in tudi za iskalce zaposlitve!

kadrovska agencija Workforce

Gre torej za to, da upoštevajo želje ter zahteve enih in drugih. Poleg tega pa lahko podjetjem (na njihovo pobudo) poiščejo enega ali celo več sodelavcev. Naj še omenimo, da izvajajo prilagojeno ali trajno zaposlovanje, upravljanje s človeškimi viri in drugo. Skozi celo leto ponujajo tudi pravno podporo, podporo pri obračunu plač ter pri zagotavljanju skladnosti poslovanja. Povzamemo lahko, da vsem iskalcem zaposlitve, ki se obrnejo na njihovo pomoč, pomagajo načrtovati poklicno pot in poiskati najbolj ustrezno prosto delovno mesto.

Preberite tudi:

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja