Študentsko delo Slovenska Bistrica

Študentsko delo Slovenska Bistrica lahko opravljajo tisti, ki izpolnjujejo določene pogoje. Slednje bomo predstavili v nadaljevanju, zato te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem.

Startup, Girls, Women, Laptop, Office, Working, Team

Sporočamo ti, da lahko študentsko delo Slovenska Bistrica opravljajo posamezniki, ki imajo status študenta. Poleg tega lahko tovrstno delo opravljajo tudi osebe s statusom dijaka, ki so že dopolnile 15 let. Na tem mestu ti sporočamo, da status osnovnošolcem dodelijo na podlagi spričevala o zaključeni osnovni šoli in na podlagi potrdila o vpisu za tekoče šolsko leto.

Slovenska Bistrica

V študentski servis se lahko včlanijo pred 15. letom starosti in pred končanjem osnovne šole. Kljub temu pa ne morejo delati preko napotnice ali pa pregledovati prostih del, saj je tako določeno. Študentsko delo lahko opravljajo tudi osebe, ki imajo veljaven status udeleženca izobraževanja odraslih, ki niso starejši od 26 let. Obiskovati morajo javno veljavne programe osnovnega, poklicnega, srednjega ali višjega strokovnega izobraževanja. Pri izobraževanju odraslih se upošteva dejstvo, da oseba ni v delovnem razmerju ali prijavljena kot brezposelna. Poleg vseh naštetih pa lahko študentsko delo Slovenska Bistrica opravljajo še študenti tujih univerz, izredni študenti in slovenski državljani – ki opravljajo študij na univerzi v tujini. 

Woman, Bored, Office, Business, Meeting, Team, Teamwork

Katera so najpogostejša prosta dela v Slovenski Bistrici

Nazadnje naj omenimo, da so v Slovenski Bistrici skozi celo leto na voljo različna študentska dela.

Startup, Meeting, Brainstorming, Business, Teamwork

Med najbolj iskanimi pa so:

  • delo v proizvodnji, delo
  • natakarja,
  • vzgojitelja,
  • administratorja,
  • kuharja,
  • pomivalca posode,
  • druga dela.

Preprosto filtriranje študentskih del glede na tvoje želje

Na spletni strani lahko izbereš parametre oziroma kriterije: regija, vrsta dela, delovni čas in urna postavka. Tako ti bo uspelo v kratkem času poiskati primerno delo, ki bo skladno s tvojimi željami.

Filter za študentska dela

Nič več ne čakaj in si ponudbo prostih del oglej še danes! Klikni na zgornji odebeljeni napis, ki te bo pripeljal na spletno stran študentskega servisa Mjob. Določi želene parametre in zagotovo boš poiskal primerno delo.

Preberite tudi:

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja