Študentsko delo Maribor

Študentsko delo Maribor je aktualna tematika za vse iskalce takšne zaposlitve v okolici ali bližini mesta Maribor. Če tudi ti iščeš študentsko delo Maribor, te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem. V nadaljevanju tokratnega članka se bomo osredotočili še na več informacij o tej tematiki. 

Študentsko delo Maribor

1000 prostih del

Študentsko delo Maribor je primerno za vse dijake in študentke. Ponudba je skozi celo leto precej široka, saj je na voljo veliko različnih prostih del. Na spletni strani študentskega servisa Mjob pa tudi sam lahko izbereš posamezne parametre (kot so vrsta dela, delovni čas, regija in urno postavko). Tako lahko še hitreje poiščeš delo, ki ti bo pisano na kožo in ga boš z veseljem opravljal. Trenutno je na voljo okoli 1000 različnih prostih del, med njimi pa tudi študentsko delo Maribor.

Mjob studentski servis

Študentski servis Mjob

Predlagamo ti, da si ogledaš njihovo ponudbo, ki je trenutno aktualna. V kolikor te bo pritegnilo kakšno delo, ti svetujemo, da obiščeš zgoraj omenjeni študentski servis (to velja za vse tiste, ki se nahajajo v okolici Maribora). Ta servis se namreč nahaja na naslovu Slovenska ulica 33. Obiščeš jih lahko kateri koli dan v tednu. Za vse dijaki, študente in tudi ostale iskalce takšne vrste zaposlitve imajo svoja vrata med 8. in 16. uro. V kolikor jih zaradi različnih razlogov ne moreš obiskati osebno, ti priporočamo, da jim pišeš na elektronski naslov: maribor@mjob.si. Osebje je precej hitro odzivno, zato ti bodo odgovorili v najkrajšem možnem času. Lahko pa jih pokličeš tudi na znano telefonsko številko, in sicer: 02 23 43 400.

Kako do napotnice?

Če želiš opravljati študentsko delo Maribor, si moraš najprej priskrbeti napotnico za delo. Naročiš jo lahko na tri načine. Naročilo lahko oddaš osebno, če se oglasiš v poslovalnici omenjenega študentskega servisa, z nekaj kliki v spletni poslovalnici Mjob ali pa tako, da jih pokličeš. Še preden se boš lotil naročila napotnice, ti priporočamo, da pripraviš osebne podatke, ki jih boš obvezno potreboval. To so: priimek in ime, članska številka ali rojstni datum, naziv delodajalca, pri katerem boš delal, vrsto dela ter datum pričetka in zaključka dela. Zavedaj se, da je napotnica zelo pomemben dokument, zato upoštevaj naslednje:  

študentska napotnica
  • Napotnica mora biti izdana pred pričetkom tvojega dela. V primeru, da delaš brez nje, to namreč pomeni, da delaš na črno. Takšno delo pa je po zakonu seveda kaznivo.
  • Napotnica mora biti dostopna na lokaciji, kjer opravljaš študentsko delo.
  • Zelo zaželeno je, da podjetja vodijo delovodnik ur za dijake oziroma študente enako kot za redno zaposlene. 

Vrste napotnic

Nazadnje pa naj omenimo še to, da poznamo dve vrsti napotnic, in sicer enkratno ter stalno. Pri enkratni napotnici je veljavnost le za določeno obdobje oziroma kratkotrajno delo. Stalna napotnica pa ima veljavnost vse do poteka statusa. Ali veš, da je enkratna napotnica sestavljena iz štirih izvodov? Pri tem je prvi izvod namenjen podjetju oziroma naročniku, drugi in tretji izvod pa sta namenjena študentskemu servisu. Četrti izvod je zgolj potrdilo za študenta, ki si ga lahko hrani. Napotnica je veljavna le v primeru, da so vse rubrike ustrezno izpolnjene. Naj še poudarimo, da je na eno stalno napotnico mogoč obračunati več nakazil. 

Prijava na študentski servis preko telefona

Ob koncu tokratnega članka pa naj te še spomnimo, da se lahko včlaniš v aplikacijo Moj Mjob. To članstvo je popolnoma brezplačno in prinaša številne ugodnosti, ki jih lahko koristiš tudi ti. Včlaniš se lahko zelo hitro in preprosto, preko dveh korakov: z registracijo in vpisom preko spletne aplikacije Moj Mjob. Ne čakaj več in čim prej pokukaj na spletno stran omenjenega študentskega servisa. Poišči pravo študentsko delo in pridobi čim več izkušenj ter znanja. Zagotovo boš spoznal tudi kakšnega prijatelja ali pa morda simpatijo. Srečno!

Študentsko delo Maribor Prijava

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja