Študentsko delo Ljubljana

Študentsko delo Ljubljana je aktualna tematika za vse študente in dijake, ki trenutno iščejo omenjeno delo v centru ali okolici našega glavnega mesta – Ljubljana. V kolikor bi tudi ti želel izvedeti več informacij o tematiki – študentsko delo Ljubljana, te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem.

Študentsko delo Ljubljana - Delo preko napotnice - Web center blog

Že na začetku tokratnega članka moramo poudariti, da študentsko delo Ljubljana predstavlja zares izredno priljubljeno obliko zaposlovanja mladih v času, ko se izobražujejo (v srednji šoli ali pa na fakulteti oziroma na univerzi). Za tovrstno obliko dela se mladi največkrat odločajo zaradi različnih razlogov. Med njimi pa so največkrat v ospredju: pridobivanje financ, delovnih izkušenj, novih poznanstev, partnerjev, prijateljev in še veliko več.

Študentsko delo Ljubljana

Dejstvo je, da vsako študentsko delo Ljubljana lahko prinese izkušnje, ki so potrebne za lažji vstop na trg dela. Poleg tega tovrstno delo prinaša tudi znanje in razvoj le-tega. Zakaj te odlične priložnosti ne bi izkoristil tudi ti? Na delo se lahko prijaviš sam ali pa se prijavita skupaj s prijateljem. Tako bo študentsko delo Ljubljana še bolj zabavno in zanimivo!

Prednosti študentskega dela v primerjavi z zaposlitvijo

Verjetno si že slišal, da je študentsko delo v primerjavi z redno zaposlitvijo precej cenejša oblika zaposlitve za podjetja in obenem tudi manj davčno obremenjujoča. Davki in drugi stroški redne zaposlitve so namreč precej višji (že od 33,74 % kolikor je obdavčeno študentsko delo) in ravno zato študentje predstavljajo tako »nelojalno« konkurenco na trgu dela mladim, ki pa niso vključeni v izobraževalni proces.

Delo preko Napotnice

V sedanjem času je trg dela izredno dinamičen in od udeležencev na trgu zahteva vedno več spretnosti oziroma prožnosti. Na tem mestu lahko zapišemo, da je mogoče zaznati prevlado fleksibilnega zaposlovanja nad rednim zaposlovanjem, kar se je zgodilo precej nepričakovano. Dejstvo pa je tudi to, da je fleksibilno zaposlovanje oziroma študentsko delo Ljubljana dosti bolj razširjeno med mladimi, ki slabost takšne oblike zaposlovanja občutijo v smislu manjše varnosti in začasnosti. 

Kako se prijaviš na študentsko delo v Ljubljani?

Kje in kako pa se sploh lahko prijaviš na študentsko delo Ljubljana? Nič lažjega! V pomoč ti je študentski servis, saj se preko njega lahko študent ali dijak prijavi za opravljanje omenjenega dela. Za to pa je nujno potrebno imeti veljavno napotnico, ki ti jo lahko izda zgolj omenjeni servis.

Ljubljana

Na tem mestu ti predstavljamo študentski servis Mjob, ki ima svoje poslovalnice v različnih krajih po celotni državi. Ena izmed njih se nahaja v Ljubljani. Najdeš jo lahko na naslovu: Slovenska cesta 30. Za vse dijake, študente in druge iskalce omenjene vrste zaposlitve imajo svoja vrata odprta vsak dan v tednu, in sicer od ponedeljka pa do petka, med 8. in 16. uro.

Kontaktni podatki študentskega servisa (mail in telefonska številka)

Za vse vas pa so dosegljivi še preko telefonske številke 01 24 14 520 in tudi preko elektronske pošte: ljubljana@mjob.si. Poudariti moramo, da so v študentskem servisu Mjob (Ljubljana) zaposleni hitro odzivni in prijazni, zato ti bodo z veseljem pomagali pri iskanju primerne zaposlitve.

Študentski servis Mjob - moj študentski servis

Obenem te bodo vodili in usmerjali tudi pri včlanitvi v njihov servis in odgovorili na vsa tvoja vprašanja v povezavi s študentskim delom. Svetujemo ti, da si na njihovi spletni strani ogledaš tudi ugodnosti, ki so jih pripravili za vse vas. Poleg tega pa vsak dan posodabljajo velik nabor različnih študentskih del, ki so med poletjem še toliko bolj aktualna. Ja, vse to in še veliko več ponuja Mjob!

Gremo v AKCIJO, najdi svoje delo!

Nič več ne čakaj in še v tem trenutku klikni na zgornji odebeljeni napis. Znašel se boš na spletni strani omenjenega študentskega servisa, kjer lahko najdeš še več informacij o tovrstnem delu. Poleg tega si lahko ogledaš tudi aktualno ponudbo prostih študentskih del, ki so jo pripravili za vse dijake in študente.

Gremo v AKCIJO

Želimo ti veliko uspeha in sreče pri iskanju dela!

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja