Študentsko delo Koper

Študentsko delo Koper lahko opravljajo vsi študentje, ki imajo veljaven status študenta. Če imaš takšen status tudi ti, potem ti svetujemo, da se prijaviš na izbrano študentsko delo Koper. 

V nadaljevanju tokratnega članka pa ti bomo na kratko predstavili še nekaj aktualnih in pomembnih informacij povezanih s študentsko delo Koper. Prijazno te vabimo, da nadaljuješ z branjem. 

Postanite član še danes in opravljajte študentsko delo Koper

Če torej imaš status dijaka ali študenta tudi ti. Potem ti svetujemo, da se prijaviš oziroma včlaniš v študentski servis Mjob. Njihovo poslovalnico lahko najdeš na naslovu: Kidričeva ulica 1. Obiščeš jih lahko osebno ali pa jih pokličeš. Za morebitna vprašanja so namreč za vse dijake in študente dosegljivi preko telefonske številke 041 728 960 in tudi preko elektronskega naslova: koper@mjob.si. V najkrajšem možnem času ti bodo odgovorili, poleg tega pa se bodo s tabo tudi pogovorili. Vrata njihove poslovalnice so odprta vsak dan v tednu, in sicer od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro. 

Mjob študentsko delo Koper

Mjob ponuja več kot 1600 različnih del

Toplo ti priporočamo, da klikneš na zgornji odebeljeni napis in si na spletni strani omenjenega študentskega servisa pogledaš trenutno aktualno ponudbo prostih del. Izbiraš lahko med več kot 1600 različnimi deli, med njimi pa najdeš tudi prosta študentska dela v omenjenem kraju. Za lažje iskanje ti svetujemo, da določiš ustrezne parametre, kot so: regija, vrsta dela in delovni čas.

Iskanje dela

Če želiš biti še bolj specifičen, pa lahko omejiš oziroma določiš tudi urno postavko. Verjamemo, da boš med tako veliko izbiro del tudi ti našel tisto, ki te bo veselilo! Trenutno so med najbolj iskanimi deli v Kopru naslednja prosta mesta: gostinska dela, delo v proizvodnji, pomoč v strežbi, delo v šanku, delo v kuhinji, razvoz hrane, zahtevnejša administrativna dela in še mnoga druga. Za še boljše sledenje prostih del pa ti svetujemo, da se čim prej prijaviš na redno obveščanje o novih delovnih mestih preko elektronske pošte. 

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja