Študentsko delo Celje

Študentsko delo Celje je aktualna tematika, ki običajno zanima dijake in študente. Če tudi ti želiš izvedeti več informacij o tej tematiki – študentsko delo Celje, te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem. Prepričani smo, da boš v nadaljevanju izvedel veliko novega. 

Če živiš v Celju, obišči študentski servis Mjob

Če živiš v Celju ali njegovi okolici, si študent ali dijak in se želiš prijaviti na študentsko delo Celje. Potem ti svetujemo, da čim prej obiščeš študentski servis Mjob. Najdeš ga lahko na naslovu: Levstikova ulica 5. Tam imajo za vse dijake in študente ter druge iskalce tovrstne zaposlitve odprta svoja vrata ob ponedeljkih, sredah in petkih, in sicer med 9. in 16. uro. Če se ti morda porajajo različna vprašanja, na katera ne najdeš odgovora na spletni strani Mjob, poleg tega pa jih ne moreš obiskati osebno, ti predlagamo, da jim napišeš kar sporočilo preko elektronske pošte.

Študentsko delo Celje

Znani so po hitri odzivnosti, njihov elektronski naslov pa je sledeč: celje@mjob.si. Za vse iskalce študentsko delo Celje pa so pripravili še telefonsko številko: 03 42 50 170, preko katere lahko odgovorijo na vsa vaša vprašanja ali dvome. V poslovalnici Celje si lahko ogledaš tudi aktualno ponudbo študentsko delo Celje, ki jo dnevno posodabljajo. Ponudbo pa si lahko ogledaš še preko računalnika ali pametnega telefona. Na spletni strani servisa namreč vsak dan posodabljajo ponudbo prostih del, ki zajemajo številna področja. Med najbolj iskanimi so: delo v proizvodnji, administraciji, kuhinji, preverjanje PCT pogojev, dostavljanje ali razvažanje pošiljk, delo kot pomočnik vzgojitelja in še številna druga. 

Ugodnosti študentskega servisa Mjob

Na tem mestu pa nikakor ne smemo mimo ugodnosti, po katerih omenjeni študentski servis naravnost izstopa od vseh ostalih. Najprej naj poudarimo, da te kot člana v omenjenem študentskem servisu čakajo številne ugodnosti.Ppoleg tega pa je članstvo popolnoma brezplačno! Med najbolj priljubljenimi ugodnostmi in prednostmi so: enostaven pregled prostih del na spletni strani ali mobilni aplikaciji Mjob, e-mail in SMS obvestila o prostih delih, ki te zanimajo, e-mail in SMS-obvestila o tvojih zaslužkih.

Dobiš tudi 24-urni dostop do spletne aplikacije Moj Mjob, kjer lahko urediš vso birokracijo, pregleduješ svoje zaslužke ter naročaš napotnice za delo, zalaganje zaslužkov, na spletni strani te čakajo tudi koristni nasveti (o dohodnini, razvoju kariere, iskanju službe idr.), mCertifikat, potrdilo o delovnih izkušnjah, dohodninsko svetovanje, karierno svetovanje, številni popusti in ugodnosti za tvoj vsakdan in še kaj drugega bi se našlo. Si vedel, da ob vpisu prejmeš tudi darilo? Ja, prav zares. Največkrat podarijo praktična darila, kot so beležka, možnost določenega števila brezplačnih kopij, USB ključek in še nekatera druga. 

Moj Mjob

Na tem mestu ti predlagamo, da se prijaviš tudi na Moj Mjob. To je namreč personalizirana spletna aplikacija študentskega servisa, ki ti omogoča 24-urno storitev vse dni v letu. Do nje lahko vstopaš s svojim uporabniškim imenom in geslom. Gesla seveda prejmeš ob brezplačni registraciji v Moj Mjob ali pa z včlanitvijo v omenjeni študentski servis. 

moj mjob

Nazadnje te želimo še enkrat spomniti, zakaj je zate (kot študent ali dijak) šudentski servis izredno pomemben. Servis deluje namreč kot neke vrste posrednik med delodajalcem in dijakom oz. študentom, pri katerem lahko spremljaš ponudbo aktualnih študentskih del. Poleg tega lahko preko servisa pridobiš še kontaktne podatke za prijavo na delo ter naročiš napotnico. Vsekakor moraš vedeti, da je študentski servis vmesni člen pri izplačevanju študentskega dela. Saj delodajalci na podlagi izdanih napotnic posredujejo obračune za izplačilo, zaposleni v servisu pa poskrbijo, da se plačilo za opravljeno delo pojavi na tvojem bančnem računu v najkrajšem možnem času. 

Če želiš o tematiki študentsko delo Celje  izvedeti še več informacij, pa klikni na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku boš lahko raziskoval na spletni strani Mjob.