Študentski servis Velenje

Študentski servis Velenje je spletna stran, ki mladim omogoča, da se uveljavijo na trgu dela. S pomočjo spletnega portala Mjob lahko študenti preprosto najdejo različne delovne priložnosti v regiji.

Poleg tega pa želimo opozoriti tudi vse zaključne letnike, da se jim konec septembra izteče študentski status in posledično možnost dela preko študentskega servisa.

Kadrovska agencija Workforce

Da bi vam pomagali pri prvi zaposlitvi, vam priporočamo, da se obrnete na agencijo za zaposlovanje Workforce. Kadrovska agencija vam bo s svojo bogato mrežo delodajalcev pomagala najti prvo zaposlitev, ki bo ustrezala vašim kompetencam in kariernih želja. Oglejte si prosta delovna mesta v Velenju objavljena na njihovi spletni strani.

Kako deluje Mjob?

Zahvaljujoč spletni strani Mjob je postopek iskanja dela bolj preprost kot kdaj koli prej. Z nekaj kliki lahko študentje najdejo prosta delovna mesta v Velenju in oddajo napotnico za delo. Portal je zasnovan tako, da študentom omogoča, da z minimalnim trudom najdejo delo, ki ustreza njihovim veščinam in urnikom.

Raznolika delovna mesta: Primeri ponudnikov

  1. Promocije po nakupovalnih centrih: Ponuja jih podjetje Top Team, trgovina na drobno, d.o.o. Z delom lahko zaslužite 13,00 € na uro.
  2. Pomoč v trgovini: Poslovni sistem Mercator d.o.o. potrebuje eno osebo za izmensko delo z urno postavko 6,00 €.
  3. Komisioniranje v spletni trgovini: Ponuja ga prav tako Poslovni sistem Mercator d.o.o. Urna postavka je 6,08 €.
  4. Pomoč v restavraciji s hitro prehrano: Podjetje Alpe-Panon, gostinske storitve d.o.o., ponuja izmensko delo z urno postavko med 6,93 in 8,11 €.
  5. Delo v trgovini: Ponuja ga Spar Slovenija d.o.o. Interspar Velenje. Urna postavka je 6,76 €.
Študentski servis Velenje

Zakaj je študentski servis Velenje nepogrešljiv za mladino?

Delo preko študentskega servisa Velenje je izredno pomembno za mlade, saj pridobijo dragocene izkušnje in znanje, ki jim bo koristilo v prihodnji karieri. Poleg tega se lahko spoznajo z delovnim okoljem, pridobijo referenco za prihodnje delo in celo odkrijejo svojo strast ali poklicno pot.

V zaključku lahko poudarimo, da študentski servis Velenje predstavlja veliko več kot le most med študenti in delodajalci. Je orodje, ki študentom omogoča, da zgradijo svoj profesionalni portfelj, razvijajo veščine in širijo svojo mrežo stikov. Mjob ni le platforma za iskanje kratkoročnih delovnih priložnosti; je tudi trampolin, ki lahko pospeši vašo kariero na dolgi rok.

Ko delate preko študentskega servisa, imate priložnost, da se učite iz prve roke o poslovnih procesih, delovni etiki in timskem delu. To so izkušnje, ki jih ni mogoče pridobiti v predavalnicah ali iz učbenikov. Prav tako imate priložnost delati v različnih sektorjih, kar vam lahko pomaga pri odločitvi, katera kariera je prava za vas.

Poleg tega vam Mjob omogoča, da pridobite finančno samostojnost. Zaslužek, ki ga pridobite, vam lahko pomaga pri kritju študijskih stroškov, najema stanovanja ali celo začetka lastnega podjetja.

Na koncu, s pridobivanjem delovnih izkušenj preko študentskega servisa Velenje ne gradite le svoje kariere, temveč tudi svojo osebnost. Naučite se odgovornosti, samostojnosti in komunikacijskih veščin, ki vam bodo koristile v vsakem vidiku življenja.

Zato ne zamudite priložnosti, ki vam jo ponuja Mjob. Začnite graditi svojo kariero že danes in si zagotovite svetlejšo prihodnost.

Preberite tudi:

Študentski Servis Maribor
Študentski Servis Celje
Študentski Servis Murska Sobota
Študentski servis Krško
Študentski servis Sežana
Študentski servis Idrija
Študentski servis Črnomelj
Študentski servis Slovenska Bistrica
Študentski Servis Ajdovščina
Študentski Servis Kamnik
Študentski servis Velenje
Študentski servis Nova Gorica