Študentski servis Slovenska Bistrica

Študentski servis Slovenska Bistrica je prva izbira za številne študente v regiji, ki iščejo priložnosti za delo med študijem. S prepoznavnostjo, ki jo je Slovenska Bistrica pridobila kot gospodarsko središče, je ponudba delovnih mest za študente v tem kraju vse bolj raznolika.

Poleg tega pa želimo opozoriti tudi vse zaključne letnike, da se jim konec septembra izteče študentski status in posledično možnost dela preko študentskega servisa.

Kadrovska agencija Workforce

Da bi vam pomagali pri prvi zaposlitvi, vam priporočamo, da se obrnete na agencijo za zaposlovanje Workforce. Kadrovska agencija vam bo s svojo bogato mrežo delodajalcev pomagala najti prvo zaposlitev, ki bo ustrezala vašim kompetencam in kariernih želja. Oglejte si prosta delovna mesta v Slovenski bistrici objavljena na njihovi spletni strani.

Napotnica: Kaj je in zakaj je pomembna?

Ko oseba prvič vstopi v svet študentskega dela, se sreča z izrazom “študentska napotnica“. To je dokument, ki ga študent pridobi preko študentskega servisa in ga mora predložiti delodajalcu pred pričetkom dela. Napotnica ne samo potrjuje, da je študent upravičen do dela preko študentskega servisa, temveč tudi zagotavlja vse pravice, ki jih študentsko delo prinaša, kot so posebne davčne olajšave, študentski popusti in zdravstveno zavarovanje. Brez tega dokumenta študentsko delo ni legalno.

Raznolika ponudba delovnih mest v Slovenski Bistrici

V slovenski Bistrici študentje niso omejeni le na eno vrsto dela. Na spletnem portalu Mjob je mogoče najti različna delovna mesta, ki pokrivajo različna področja in industrije. Med ponudniki, ki trenutno iščejo študente za delo, so:

  • HOF 1, GOSTINSKE, TRGOVSKE IN DRUGE STORITVE, D.O.O., kjer se iščejo študenti za delo v strežbi. Delo v gostinstvu je odlična priložnost za pridobivanje socialnih veščin in spoznavanje različnih ljudi.
  • ALUMINIUM KETY EMMI, PREDELAVA ALUMINIJA, D.O.O., ki ponuja mesta v proizvodnji. Delo v industriji ponuja vpogled v proizvodne procese in razvoj tehničnih veščin.
  • ENGROTUŠ PODJETJE ZA TRGOVINO, D.O.O., kjer potrebujejo pomoč pri polnjenju polic in na blagajni. Delo v trgovini razvija komunikacijske veščine in organizacijske sposobnosti.
  • OGRAJE-1A, TRGOVINA, STORITVE IN DRUGE DEJAVNOSTI D.O.O, ki iščejo študente za delo v skladišču. Skladiščenje zahteva natančnost in odgovornost ter priložnost za razvoj logističnih veščin.

Ne glede na to, katero področje dela študent izbere, je delo v Slovenski Bistrici odlična priložnost za pridobivanje dragocenih delovnih izkušenj.

Mesto priložnosti

Slovenska Bistrica torej ni le kraj, kjer študentje lahko najdejo delo, ampak tudi mesto z bogato kulturno in zgodovinsko dediščino. To je priložnost za študente, da se samo finančno osamosvojijo ter spoznajo kraj in njegove prebivalce.

Študentski servis Slovenska Bistrica je odličen vir informacij in priložnosti za vse študente, ki želijo pridobiti delovne izkušnje in zaslužiti nekaj dodatnega denarja.

Preberite tudi:

Študentski Servis Maribor
Študentski Servis Celje
Študentski Servis Murska Sobota
Študentski servis Krško
Študentski servis Sežana
Študentski servis Idrija
Študentski servis Črnomelj
Študentski servis Slovenska Bistrica
Študentski Servis Ajdovščina
Študentski Servis Kamnik
Študentski servis Velenje
Študentski servis Nova Gorica