Študentski servis Sežana

Študentski servis Sežana se je v zadnjih letih izkazal kot ključni posrednik med študenti in delodajalci v občini Sežana. Z rastjo gospodarstva in potrebami lokalnih podjetij po svežih kadrih je povpraševanje po študentskem delu naraščalo. Zahvaljujoč digitalni dobi, pa študentje in dijaki ne iščejo dela več samo preko tradicionalnih oglasnih desk, ampak tudi preko spletnih platform, kot je od študentskega servisa Mjob.

Študentski servis Mjob

Poleg tega pa želimo opozoriti tudi vse zaključne letnike, da se jim konec septembra izteče študentski status in posledično možnost dela preko študentskega servisa.

Kadrovska agencija Workforce

Da bi vam pomagali pri prvi zaposlitvi, vam priporočamo, da se obrnete na agencijo za zaposlovanje Workforce. Kadrovska agencija vam bo s svojo bogato mrežo delodajalcev pomagala najti prvo zaposlitev, ki bo ustrezala vašim kompetencam in kariernih želja. Oglejte si prosta delovna mesta v Sežani objavljena na njihovi spletni strani.

Spletna platforma Mjob: Hitro in enostavno do dela

Spletna stran Mjob postaja vse bolj priljubljena med mladimi, ki iščejo študentsko delo. Ponuja jim možnost hitrega iskanja delovnih mest v Sežani, prijavo na odprta mesta, naročilo študentskih napotnic in še mnogo več. Študentski servis Sežana skrbi za to, da so oglasi na platformi vedno ažurni in relevantni za študente.

Aktualni delodajalci v Sežani

Za tiste, ki iščejo delo v Sežani, trenutno nekaj ponudnikov, ki aktivno iščejo študente za delo:

  1. Sž-žip, storitve, d.o.o. ponuja delovna mesta za čiščenje z urno postavko med 6,93 in 7,60 €/h.
  2. Tng oprema, d.o.o. išče pomoč pri prodaji s poudarkom na spletni prodaji športne opreme.
  3. Zoran lazarevski s.p. ponuja delo v loteriji, kjer boste prodajali loterijske srečke.
  4. Mitol, tovarna lepil, d.o.o., sežana ima prosta delovna mesta v proizvodnji.

Vse zainteresirane študente spodbujamo, da preverijo omenjene oglase na spletni strani Mjob za več informacij.

Prednosti študentskega dela preko študentskega servisa Sežana

Iskanje dela preko študentskega servisa Sežana prinaša številne prednosti. Ne samo, da študentje dobijo priložnost za zaslužek, ampak pridobijo tudi dragocene delovne izkušnje ter navade, ki jim bodo koristile v prihodnji karieri. Poleg tega študentski servis Sežana zagotavlja, da so vsa delovna mesta zakonita in da študentje prejmejo vse zakonske pravice, ki jih pripadajo kot študentom.

Sežana, z rastočim gospodarstvom in številnimi delodajalci, ki iščejo študente, postaja odlična lokacija za študentsko delo. Študentski servis Sežana s spletno platformo Mjob zagotavlja, da je iskanje dela hitro, enostavno in učinkovito. Za vse študente, ki iščejo delo, je sedaj pravi čas, da se prijavijo in začnejo svojo kariero.

Preberite tudi:

Študentski Servis Maribor
Študentski Servis Celje
Študentski Servis Murska Sobota
Študentski servis Krško
Študentski servis Sežana
Študentski servis Idrija
Študentski servis Črnomelj
Študentski servis Slovenska Bistrica
Študentski Servis Ajdovščina
Študentski Servis Kamnik
Študentski servis Velenje
Študentski servis Nova Gorica