Študentski Servis Murska Sobota

Študentski servis Murska Sobota je odlično izhodišče za vse študente, ki želijo pridobiti dragocene delovne izkušnje in zaslužiti nekaj dodatnega denarja. Z uporabo spletnega portala Mjob lahko najdete številna prosta delovna mesta v Murski Soboti in okolici.

Poleg tega pa želimo opozoriti tudi vse zaključne letnike, da se jim konec septembra izteče študentski status in posledično možnost dela preko študentskega servisa.

Študentski servis Mjob

Da bi vam pomagali pri prvi zaposlitvi, vam priporočamo, da se obrnete na agencijo za zaposlovanje Workforce. Kadrovska agencija vam bo s svojo bogato mrežo delodajalcev pomagala najti prvo zaposlitev, ki bo ustrezala vašim kompetencam in kariernih želja. Oglejte si prosta delovna mesta v Murski Soboti objavljena na njihovi spletni strani.

Najdi pravo delo zase

Iskanje študentskega dela je zdaj bolj enostavno kot kdaj koli prej. Na spletnem portalu Mjob lahko enostavno filtrirate delovna mesta po različnih kategorijah: od trgovine, gostinstva, do računalništva in drugih sektorjev. Tako lahko hitro najdete delo, ki najbolje ustreza vašim veščinam in interesom.

Študentski servis Murska Sobota

Dodatna prednost portala Mjob je možnost vpogleda v podrobne opise delovnih mest, kar vam omogoča, da pred prijavo pridobite vse potrebne informacije. Ali je delo zahtevno? Kakšna je urna postavka? Kako fleksibilen je delovni čas? Vse to in še več lahko izveste z nekaj kliki, kar vam bo pomagalo pri odločitvi za pravo delo za vas. Študentski servis Murska Sobota preko portala Mjob resnično naredi iskanje pravega dela učinkovito in brez stresa.

Kako se prijaviti na prosta delovna mesta Murska Sobota?

Po pregledu prostih delovnih mest Murska Sobota na spletni strani Mjob, lahko preprosto oddate napotnico za delo. Postopek je hiter in enostaven. Najprej se registrirate ali prijavite na portal, nato izberete želeno delovno mesto in sledite navodilom za oddajo študentske napotnice. Tako boste lahko hitro začeli z delom in si zagotovili dodaten zaslužek.

Aktualni ponudniki dela v Murski Soboti

  1. TOP TEAM: Promocije po nakupovalnih centrih, 13,00 €/h.
  2. PARFUMERIJA AMOUR: Pomoč v trgovini, 5,85 €/h.
  3. ALSA-LINE: Komercialna dela, plačilo po dogovoru.
  4. TEMIDIA: Delo kot skriti kupec, med 8,00 in 18,00 €/h.
  5. ALPE-PANON: Delo v restavraciji s hitro prehrano, 6,93 – 8,20 €/h.
Prosta dela preko študentski servis Murska Sobota

Z izbiro študentski servis Murska Sobota preko portala Mjob boste lahko enostavno našli delo, ki vam najbolj ustreza. Prav tako boste imeli priložnost delati za različne delodajalce, kar je odlična priložnost za pridobivanje novih izkušenj in veščin.

V kolikor še niste našli primernega dela, se študentski servis Murska Sobota nenehno posodablja z novimi ponudbami, zato je priporočljivo redno preverjati portal. To je vaša priložnost za zagon uspešne kariere, zato ne odlašajte in izkoristite priložnosti, ki vam jih nudi študentski servis Murska Sobota.

Preberite tudi:

Študentski Servis Maribor
Študentski Servis Celje
Študentski Servis Murska Sobota
Študentski servis Krško
Študentski servis Sežana
Študentski servis Idrija
Študentski servis Črnomelj
Študentski servis Slovenska Bistrica
Študentski Servis Ajdovščina
Študentski Servis Kamnik
Študentski servis Velenje
Študentski servis Nova Gorica