Študentski servis Krško

Študentski servis Krško predstavlja most med ambicioznimi mladimi in delodajalci v srcu Posavja. Za mnoge dijake in študente je denar ne le sredstvo za pokritje osnovnih potreb, temveč tudi priložnost za pridobivanje prvih izkušenj z upravljanjem osebnih financ, samostojnostjo in odgovornostjo. V času študija so številni mladi odvisni od svojega zaslužka za kritje šolnin, učbenikov, prevoza ali celo najemnine. Študentski servis Krško preko platforme Mjob omogoča izredno enostavno povezavo z delodajalci in raznolikimi priložnostmi za zaslužek.

Poleg tega pa želimo opozoriti tudi vse zaključne letnike, da se jim konec septembra izteče študentski status in posledično možnost dela preko študentskega servisa.

Študentski servis Mjob

Da bi vam pomagali pri prvi zaposlitvi, vam priporočamo, da se obrnete na agencijo za zaposlovanje Workforce. Kadrovska agencija vam bo s svojo bogato mrežo delodajalcev pomagala najti prvo zaposlitev, ki bo ustrezala vašim kompetencam in kariernih želja. Oglejte si prosta delovna mesta v Posavju objavljena na njihovi spletni strani.

Raznolikost delovnih mest

Študentski servis Krško predstavlja številne delodajalce, ki iščejo pridne in zagnane mlade. Med trenutno razpisanimi delovnimi mesti so na primer:

  • BAR VIDEM, ki išče tri osebe za strežbo,
  • ZLATARNA CELJE D.O.O., kjer potrebujejo pomoč pri prodaji,
  • TOP TEAM, D.O.O., ki išče pet oseb za promocije po nakupovalnih centrih,
  • POSLOVNO IN PRAVNO SVETOVANJE., ki potrebuje hostese/hoste za delo med vikendom.
Študentski servis Krško s ponudbo prostih del

Informacije o plačilu za delo

Preden se odločiš za delo, je izredno pomembno vedeti tudi nekaj informacij o plačilu. Omenjeni servis in spletna stran Mjob zagotavljata ažurno obveščanje o nakazilih. Minimalna urna postavka je trenutno zakonsko določena na 6,92 € bruto, kar znaša 5,85 € neto. Višina postavke pa je odvisna od več dejavnikov: kraja dela, vrste dela, ponudbe in povpraševanja ter sezone.

Napotnice in dodatne ugodnosti

Ena izmed ključnih prednosti, ki jih nudi študentski servis Krško preko platforme Mjob, je možnost enostavnega naročanja študentskih napotnic. Poleg tega pa lahko uporabniki aplikacije enostavno pregledujejo svoje zaslužke, nastavljajo obveščanja za zanimive oglase in urejajo nastavitve svojega profila.

Da bi bil tvoj vstop na trg dela čim bolj gladek in brezskrben, je izbira pravega študentskega servisa ključnega pomena. Študentski servis Krško preko platforme Mjob nudi vse potrebne informacije in orodja za uspešen začetek tvoje kariere. Pridruži se številnim zadovoljnim študentom in dijakom, ki so s pomočjo tega servisa našli svojo priložnost v srcu Posavja.

Preberite tudi:

Študentski Servis Maribor
Študentski Servis Celje
Študentski Servis Murska Sobota
Študentski servis Krško
Študentski servis Sežana
Študentski servis Idrija
Študentski servis Črnomelj
Študentski servis Slovenska Bistrica
Študentski Servis Ajdovščina
Študentski Servis Kamnik
Študentski servis Velenje
Študentski servis Nova Gorica