Študentski Servis Kamnik

Enostaven Dostop do Delovnih Mest

Študentski servis Kamnik se je v zadnjih letih izkazal kot zanesljiv vir za iskanje študentskega dela. Z uporabo spletne strani Mjob lahko študenti z nekaj kliki najdejo številna prosta delovna mesta. Oddaja študentskih napotnic je zelo preprosta, kar omogoča hitro začetek dela. Med priljubljenimi delodajalci v Kamniku so Picerija Murka, ki ponuja delo v strežbi s 5,85 €/h, in Eurospin Eko d.o.o., kjer je urna postavka 6,80 €/h.

Študentski servis Kamnik

Poleg tega pa želimo opozoriti tudi vse zaključne letnike, da se jim konec septembra izteče študentski status in posledično možnost dela preko študentskega servisa.

Študentski servis Mjob

Da bi vam pomagali pri prvi zaposlitvi, vam priporočamo, da se obrnete na agencijo za zaposlovanje Workforce. Kadrovska agencija vam bo s svojo bogato mrežo delodajalcev pomagala najti prvo zaposlitev, ki bo ustrezala vašim kompetencam in kariernih želja. Oglejte si prosta delovna mesta objavljena na njihovi spletni strani.

Raznolikost Ponudb

Kljub temu, da so najbolj pogosta dela v strežbi in trgovini, študentski servis Kamnik ponuja veliko več. Poleg že omenjenih delodajalcev, študenti lahko najdejo delo tudi v kuhinji pri Dajzijev, gostinstvo, d.o.o., z urno postavko 6,00 €/h. Za tiste, ki želijo raznolikost, pa so na voljo tudi dela, kot so pomoč pri gospodinjskih opravilih pri Pod Skalo, gostinstvo, turizem in storitve, d.o.o., kjer je urna postavka prav tako 6,00 €/h.

A to še ni vse. Študentski servis Kamnik presega tradicionalna študentska dela in vključuje tudi ponudbe iz drugih sektorjev. Na primer, za tiste, ki so bolj ročno spretni ali želijo delo na prostem, so na voljo možnosti v gradbeništvu. Artiv, proizvodnja, inženiring, trgovina, zastopanje in turizem, d.o.o., ponuja delo v gradbeništvu z urno postavko med 6,00 in 8,00 €/h, kar je odlična priložnost za pridobivanje praktičnih izkušenj na tem področju.

Raznolikost delovnih mest omogoča študentom, da raziskujejo različna področja in tako lažje ugotovijo, kje so njihove prave strasti in kompetence. Ta raznolikost ponudb izkazuje, da je študentski servis Kamnik več kot le posrednik dela; je most do različnih življenjskih poti in karier.

Več Kot Le Delo

Namen študentskega servisa Kamnik ni samo posredovanje dela, ampak tudi spodbujanje osebnega in profesionalnega razvoja mladih. Vsako delovno mesto ponuja priložnost za učenje novih veščin, spoznavanje novih ljudi in pridobivanje praktičnih izkušenj.

Študentski servis Kamnik ni samo platforma za iskanje dela, ampak tudi priložnost za celostni razvoj. Delodajalci, kot so Picerija Murka, Eurospin Eko in Dajzijev, nudijo različne delovne izkušnje, ki mladim omogočajo, da se pripravijo na bodočo kariero. Ne gre samo za dodaten zaslužek, ampak tudi za pridobivanje veščin, ki bodo koristile v prihodnji karieri. S spletno platformo Mjob omenjeni servis ponuja enostaven, a učinkovit način za začetek delovne poti. Torej, ne zamudite priložnosti, ki jo prinaša ta platforma, in začnite svojo delovno kariero danes.

Preberite tudi:

Študentski Servis Maribor
Študentski Servis Celje
Študentski Servis Murska Sobota
Študentski servis Krško
Študentski servis Sežana
Študentski servis Idrija
Študentski servis Črnomelj
Študentski servis Slovenska Bistrica
Študentski Servis Ajdovščina
Študentski Servis Kamnik
Študentski servis Velenje
Študentski servis Nova Gorica