Študentski Servis Celje

Študentski servis Celje je vedno bolj iskana destinacija za mlade, ki iščejo priložnost za delo in dodaten zaslužek. Med številnimi možnostmi je spletna platforma Mjob ena najbolj priljubljenih. Nudi vrsto funkcionalnosti, ki študentom olajšajo pot do želenega delovnega mesta.

Poleg tega pa želimo opozoriti tudi vse zaključne letnike, da se jim konec septembra izteče študentski status in posledično možnost dela preko študentskega servisa.

Študentski servis Mjob

Da bi vam pomagali pri prvi zaposlitvi, vam priporočamo, da se obrnete na agencijo za zaposlovanje Workforce. Kadrovska agencija vam bo s svojo bogato mrežo delodajalcev pomagala najti prvo zaposlitev, ki bo ustrezala vašim kompetencam in kariernih želja. Oglejte si prosta delovna mesta v Celju objavljena na njihovi spletni strani.

Kako Oddati Napotnico na Mjob?

Začetek iskanja dela preko Mjob je izjemno enostaven. Po registraciji na spletni strani ali preko mobilne aplikacije lahko študenti hitro in preprosto pregledujejo prosta delovna mesta v Celju in okolici. Oddaja napotnice za delo je enostavna, zahteva pa le nekaj klikov. V aplikaciji lahko študenti tudi spremljajo svoje zaslužke, nastavijo obveščanje za zanimive oglase in urejajo nastavitve svojega profila.

Študentski Servis Celje

Raznolikost in Priložnosti v Celju

Ko gre za iskanje pravega delovnega mesta preko študentskega servisa Celje, platforma Mjob ponuja široko paleto možnosti. V Celju, mestu z bogato kulturno zgodovino in razvito industrijo, lahko študentje najdejo delo v najrazličnejših sektorjih. Tu je nekaj dodatnih priljubljenih ponudnikov in tipov delovnih mest, ki jih lahko študentje preprosto najdejo:

Trgovine in Maloprodaja

Poleg Engrotuša, lahko študenti najdejo tudi delovna mesta v drugih trgovskih verigah kot so Spar, Mercator, ali Lidl. Tu običajno iščejo študente za pomoč pri prodaji, zlaganju izdelkov ali delo na blagajni.

Izobraževalni Sektor

Za tiste, ki imajo radi delo z ljudmi, so na voljo tudi študentska delovna mesta kot pomočniki v vrtcih, inštruktorji ali tutorji za različne šolske predmete.

Turizem in Gostinstvo

Celje je znano tudi po svojih turističnih atrakcijah. Zato so študentom na voljo delovna mesta v hotelih, restavracijah, in turističnih centrih. Na primer, delo v turistični informacijski pisarni ali kot vodič za ogled mesta.

Prosta dela s področja gotinstva v študentski servis Celje

IT in Tehnologija

Študenti s tehničnimi znanji lahko najdejo delo v enem od številnih tehnoloških startupov ali večjih IT podjetij, ki imajo sedež v Celju ali okolici. Tukaj lahko pridobijo dragocene izkušnje in se povežejo s strokovnjaki iz industrije.

Domača in Mednarodna Podjetja

Celje je dom številnim podjetjem, ki pogosto iščejo študente za različne vrste projektov. To je odlična priložnost za tiste, ki želijo nabrati izkušnje v korporativnem okolju.

Z uporabo platforme Mjob, študenti ne samo da lahko enostavno oddajo študentske napotnico za delo, ampak tudi izbirajo med bogato ponudbo delovnih mest, ki najbolje ustreza njihovim veščinam in interesom. Vsak izmed omenjenih ponudnikov ima svoje specifične zahteve in urne postavke, zato je pomembno, da študenti natančno pregledajo vse podrobnosti oglasa preden se odločijo za prijavo. Na ta način lahko Mjob pomaga študentom najti tisto pravo delo za njih v Celju.

Najboljši Študentski servis Celje

Vsak izmed teh ponudnikov ima svoje specifične zahteve in urne postavke, zato je pomembno, da študenti pregledajo vse podrobnosti oglasa pred oddajo napotnice.

Študentski servis Celje v sodelovanju z Mjob nudi širok spekter možnosti za vse, ki želijo združiti študij z delom. Uporaba Mjob platforme ni samo priročna, ampak tudi časovno učinkovita. Prenesi mobilno aplikacijo Mjob še danes na Google Play ali Apple Store in si zagotovi svoje idealno delovno mesto v Celju ali drugih krajih po Sloveniji.

Preberite tudi:

Študentski Servis Maribor
Študentski Servis Celje
Študentski Servis Murska Sobota
Študentski servis Krško
Študentski servis Sežana
Študentski servis Idrija
Študentski servis Črnomelj
Študentski servis Slovenska Bistrica
Študentski Servis Ajdovščina
Študentski Servis Kamnik
Študentski servis Velenje
Študentski servis Nova Gorica