Študentski Servis Ajdovščina

Sodoben Način Iskanja Študentskega Dela

Študentski servis Ajdovščina je mnogo več kot le oglasna deska za prosta delovna mesta. Na spletni strani Mjob lahko najdete ne le številne možnosti za zaposlitev, temveč tudi podporo in nasvete za vašo karierno pot. Spletna stran omogoča preprosto oddajo študentskih napotnic za delo, tako da lahko vse uredite hitro in brez zapletov.

Poleg tega pa želimo opozoriti tudi vse zaključne letnike, da se jim konec septembra izteče študentski status in posledično možnost dela preko študentskega servisa.

Kadrovska agencija Workforce

Da bi vam pomagali pri prvi zaposlitvi, vam priporočamo, da se obrnete na agencijo za zaposlovanje Workforce. Kadrovska agencija vam bo s svojo bogato mrežo delodajalcev pomagala najti prvo zaposlitev, ki bo ustrezala vašim kompetencam in kariernih želja. Oglejte si prosta delovna mesta v Ajdovščini objavljena na njihovi spletni strani.

Raznolik Nabor Delovnih Mest: Ne Zamudite Priložnosti

V Ajdovščini je širok spekter delovnih mest, na katere se lahko prijavite preko študentskega servisa. Med njimi so na primer:

  1. Skriti Kupec pri podjetju Temidia, d.o.o., ki ponuja plačilo med 8 in 18 evri na uro.
  2. Pomoč v pralnici pri Domu starejših občanov Ajdovščina z urno postavko 6,30 evra.
  3. Pomoč v proizvodnji pri Fructal d.o.o., kjer lahko zaslužite med 5,85 in 6,43 evra na uro.
  4. Pomoč v kuhinji pri Sovita Prehrana in Storitve d.o.o. z urno postavko 8 evrov.

Obratovanje in Stik: Vedno na Razpolago Za Vaša Vprašanja in Potrebe

Mjob poslovalnica v Ajdovščini, ki je del študentskega servisa Ajdovščina, je strateško locirana na dostopni točki v mestu, na Župančičevi ulici 8a. Delovni čas je prilagojen potrebam študentov; odprti so ponedeljek, sreda in petek od 9:00 do 15:00. Ta urnik vam omogoča, da obiščete poslovalnico v času, ki vam najbolj ustreza, ali pa se oglasite po telefonu za morebitna vprašanja in pojasnila.

Za dodatne informacije ali pomoč pri iskanju dela lahko pokličete na telefonski številki 031 672 452 ali 05 364 30 30. E-pošta je prav tako odličen način za hitro komunikacijo; poslovalnica je dosegljiva na ajdovscina@mjob.si. Na ta način študentski servis Ajdovščina zagotavlja, da bodo vaše potrebe po iskanju dela ali drugih informacijah vedno ustrezno naslovljene.

Študentski servis Mjob

Študentski servis Ajdovščina ni le portal za hitro in enostavno iskanje dela. Je tudi odlično izhodišče za mlade, ki si želijo nabirati izkušnje, se profesionalno razvijati in povezovati z delodajalci. Ne zamudite priložnosti, ki vam jo ponuja Mjob, in začnite graditi svojo kariero že danes. Študentski servis Ajdovščina vam lahko pomaga pri tem prvem, pomembnem koraku.

Preberite tudi:

Študentski Servis Maribor
Študentski Servis Celje
Študentski Servis Murska Sobota
Študentski servis Krško
Študentski servis Sežana
Študentski servis Idrija
Študentski servis Črnomelj
Študentski servis Slovenska Bistrica
Študentski Servis Ajdovščina
Študentski Servis Kamnik
Študentski servis Velenje
Študentski servis Nova Gorica