Spar študentsko delo

Spar študentsko delo je aktualna tematika za vse študente, ki si želijo opravljati tovrstno delo. Če to delo tudi tebe zanima oziroma si zanj zainteresiran, potem ti svetujemo, da nadaljuješ z branjem. V nadaljevanju boš izvedel vse o tematiki – Spar študentsko delo. 

Podjetje Spar je znano po vsem svetu

Najprej naj omenimo, da je podjetje Spar del mednarodne verige teh trgovin, ki so prisotne skorajda po vseh celinah sveta. Mednarodno sodelovanje prinaša številne prednosti v trgovinski ponudbi, razvoju in znanju. Njihov najbolj prepoznavni logotip zelene jelke danes označuje že 108 trgovin: 43 supermarketov Spar, 50 hipermarketov Spar, 13 Intersparov in 2 trgovini SPAR City. Glede na to, da so trgovine regionalno razpršene po celotni državi, jih lahko najdete v skoraj vsakem kraju v Sloveniji. Vsak dan znova si prizadevajo, da kupcem omogočajo hiter, prijazen in ugoden nakup. Njihova ponudba obsega izdelke priznanih blagovnih znamk ter tudi izredno razvejano družino lastnih znamk.

spar študentsko delo

Študentsko delo v Sparu prinaša nove delovne izkušnje

Smo tudi edina trgovina s svojo pekarno, ki velja za eno izmed največjih in tehnološko najbolje opremljenih pekarn v Sloveniji. Ker si želijo, da bi se v njihovih trgovinah dobro počutili tako kupci kot tudi sodelavci, se ves čas trudijo, da zaposlenim nudijo  stabilno in spoštljivo delovno okolje, raznolike in zanimive naloge,  ustrezno plačilo in  možnosti za napredovanje. V svoje vrste zato sprejemajo tudi študente, ki so šele na začetku svoje poklicne oziroma karierne poti. Spar študentsko delo lahko tudi tebi omogoči številne izkušnje, pridobivanje znanja in pozitiven odnos do dela. Poleg tega lahko ob delu razviješ še pomembne življenjske vrednote: zaupanje, zanesljivost, prijaznost, pripadnost podjetju, odgovornost, strokovnost, medsebojno spoštovanje in tudi odprto komunikacijo.

Preberite tudi:

Ker se v Spar podjetju dobro zavedajo, da sodelavci soustvarjajo uspeh in so ena izmed njihovih pomembnih konkurenčnih prednosti. Želijo medse privabiti tudi »mlado energijo«, ki bo pokazala željo po učenju in sprejemanju izzivov!

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja