Prosta delovna mesta Savinjska

Prosta delovna mesta Savinjska predstavljajo aktualno tematiko za vse tiste, ki živijo v tej regiji. Slednja zajema naslednje občine: Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Solčava, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Tabor, Velenje, Vransko, Vojnik, Žalec in še v nekaterih drugih. 

Svetovno znano podjetje Gorenje

V celotni Savinjski regiji je lani največ prihodkov ustvarilo svetovno znano podjetje Gorenje. Znano je, da Velenjsko gospodarstvo med drugim še vedno temelji na tem poslovnem sistemu, ki zaposluje kar četrtino aktivnega prebivalstva. Poleg velikih podjetij pa so v Velenju zelo uspešna in inovativna mala in srednje velika podjetja, ki prav tako izrazito prispevajo k razvoju mesta ter razpisujejo nova prosta delovna mesta. Kljub sorazmerno velikemu številu majhnih družb, imajo na rezultate poslovanja še vedno največji vpliv velike in srednje gospodarske družbe. Kot zanimivost moramo oemniti tudi to, da so v preteklem letu razpisali mnogo prostih delovnih mest na območju Velenja in pri tem zaposlili 10.895 delavcev. Od tega so jih 57 % zaposlili v predelovalni dejavnosti, 14,6 % v gradbeništvu, 10 % v rudarstvu, ostale pa še po drugih dejavnostih. S tem so v občini povečali dobiček in zmanjšali obseg čiste izgube ter obenem povečali obseg dobička. 

Gorenje

Tudi mestna občina Celje obsega prosta delovna mesta Savinjska. V lanskem letu so bila najbolj iskana mesta v Cinkarni Celje, ECE podjetju, podjetju Kovintrade, Celjske mesnine in druga podjetja. Med deset največjih zaposlovalcev v Celju, upoštevaje tudi državna podjetja in institucije, se uvršča tudi Splošna bolnišnica Celje, DARS, ZD Celje in Okrožno sodišče v Celju. V omenjeni regiji pa se po številu prostih delovnih mest pred Cinkarno Celje uvrščajo: Gorenje, BSH hišni aparati Nazarje, TEŠ Šoštanj, Odelo Prebold in še nekatera druga. 

Zaposlitev v Savinjski

Prosta delovna mesta Savinjska zajemajo vse zaposlitve, ki so trenutno na voljo na tem območju. Najbolj iskana so naslednja: delo v proizvodnji, natakar, raznašalec pošte, vodja bančne poslovalnice, gradbeni delavec, kadrovski administrator, sodelavec v kontrolni kakovosti ali klicnem centru, skrbnik poslovnih subjektov, serviser/monter, varilec, prodajalec na oddelku rib, kuhar, mesar, univerzalni delavec v proizvodnji in še številna druga. Vsa aktualna  prosta delovna mesta Savinjska pa sicer lahko najdete na spletni strani Workforce.si. Različna podjetja namreč v svoj kolektiv vabijo uslužbence za opravljanje številnih del. Če tudi vi iščete službo na tem območju, vam svetujemo, da pokukate na spletno stran Workforce.si in si ogledate prosta delovna mesta Savinjska.

Najbolj iskana prosta delovna mesta Savinjska

Najdite novo delovno mesto ali nov kader s pomočjo agencije

Kadrovska agencija Workforce lahko vam ali vaši organizaciji pomaga oblikovati strategije za pridobivanje ustreznih kadrov. Iskalcem zaposlitve in poslovnim partnerjem namreč ponujajo storitve in rešitve po meri, ki so v korist vsem. To podjetje sestavlja strokovno podkovana in izkušena ekipa posameznikov, ki so predani svetovanju na področju upravljanja s človeškimi viri. Imajo že več kot dvajset dolgih let izkušenj ter en sam cilj – pomagati podjetjem biti boljši v kadrovanju. To podjetje je regionalno, saj deluje v državah regije Adria (v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški, Črni gori, Makedoniji ter tudi v Albaniji). Vsakodnevno poslujejo z več kot 1.000 strankami in 12.000 različnimi (tujimi in slovenskimi) poslovnimi partnerji. Zaradi njihovega trdega dela in predanosti strankam so se uveljavili in utrdili svoj položaj na področju upravljanja s človeškimi viri. 

Če torej tudi vi iščete prosta delovna mesta Savinjska, vam bodo izkušeni strokovnjaki iz omenjenega podjetja z veseljem pomagali. Skupaj z njimi lahko začrtate vašo prihodnost na področju kariere in zaposlitve. Vse kar morate storiti je, da jih kontaktirate in predstavite svoje želje, zahteve in cilje. Prisluhnili vam bodo in se skupaj z vami borili za novo zaposlitev! Zaupajte jim tudi vi, saj bo sodelovanje z njimi zagotovo prineslo nekaj lepega. 

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja