Prosta delovna mesta Osrednjeslovenska

Prosta delovna mesta Osrednjeslovenska obsegajo zaposlitve v naslednjih občinah: Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova – Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log-Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice in Vrhnika. Glede na to, da je Ljubljana glavno in obenem največje mesto v Sloveniji, vsekakor lahko sklepamo, da ponuja številna prosta delovna mesta.

Številna velika podjetja imajo svoj sedež v Ljubljani

Poleg tega imajo v Ljubljani številna (velika) podjetja svoj sedež, tovarno oziroma proizvodnjo. Med njimi je podjetje Petrol. To je slovensko trgovsko podjetje z naftnimi derivati, plinom in ostalimi energenti. Okoli 20 % prihodka si družba ustvari pri trgovanju z blagom za široko porabo in s storitvami. Petrol zaposluje veliko število ljudi, obenem pa so ves čas na voljo prosta delovna mesta Osrednjeslovenska. Poleg Petrola se v Ljubljani nahaja tudi energetsko distribucijsko podjetje Elektro Ljubljana. Tam se ukvarjajo z distribucijo električne energije v Sloveniji. Vsekakor ne smemo pozabiti še na Pivovarno Union – eno največjih pivovarn pri nas, ki deluje že vse od leta 1864.

Pivovarna Union

Tudi podjetje Magneti Ljubljana predstavljajo pomembna zaposlitvena mesta. Magneti Ljubljana so namreč evropski proizvajalci trajnih kovinskih magnetov, plasto magnetov in magnetnih sistemov z dolgoletno tradicijo. Podjetje Slovenske železnice-Infrastruktura, družba za upravljanje in vzdrževanje železniške infrastrukture ter vodenja železniškega prometa, ima svoj sedež v Ljubljani. V Domžalah pa se nahaja AS Domžale moto center. Tam opravljajo tehnične preglede za osebna in tovorna vozila, urejamo zavarovanja in vse ostale postopke v zvezi z registracijo vozil idr. Vsekakor bi lahko še dolgo naštevali podjetja, družbe, skupine idr… Vsa našteta podjetja in še številna druga skozi celo leto ponujajo prosta delovna mesta Osrednjeslovenska. Obsegajo pa različna področja. 

Najbolj iskana prosta delovna mesta Osrednjeslovenska

Med najbolj iskana prosta delovna mesta Osrednjeslovenska sodijo naslednja: prodajalec fitofarmacevtskih sredstev, prodajalec, specialist za razvoj poslovanja, delavec na bencinskem servisu, promotor, referent v turistični agenciji, supervisor, vodja finančnega svetovanja, upravljalec naprav v proizvodnji, skladiščnik-viličarist, čistilec, prodajni specialist, elektromonter, administrator v zaledni pisarni, blagovni manipulant, strokovni vodja v računovodskem servisu, delovodja, monter elektroinštalacij, digitalni analitik, vodja marketinga, vodja gradbišča za visoke gradnje, računovodja, komercialist in še številni drugi. 

Najbolj iskana delovna mesta

Na prosta delovna mesta Osrednjeslovenska se lahko prijavite tudi vi! Vse kar morate storiti je, da na spletni strani Workforce.si poiščete prosto delovno mesto, ki bi ga radi opravljali. Potem pa se prijavite! Vpisati morate osebne podatke in obvezno priložiti še življenjepis ter se strinjati z vsemi pogoji uporabe, splošnimi pogoji poslovanja ter politiko zasebnosti. Če boste ob prijavi imeli morebitna vprašanja ali pa česa ne boste znali, vam svetujemo, da se za pomoč obrnete na izkušeno ekipo podjetja Workforce. Podjetje torej sestavlja izkušena ekipa strokovnjakov, ki je predana svetovanju na področju upravljanja s človeškimi viri.

Več kot 20 let izkušnje pri povezovanju kadra in podjetji

Pohvalijo se lahko z že več kot 20 let izkušnjami, poleg tega pa ves ta čas sledijo enemu cilju – pomagati podjetjem biti boljši v kadrovanju. To je regionalno podjetje, ki deluje v državah regije Adria – Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški, Črni gori, Makedoniji in Albaniji. Pohvalijo se lahko tudi s tem, da dnevno sodelujejo z več kot 1.000 strankami in 12.000 poslovnimi partnerji – tudi iz tujine. S trdim delom in s pomočjo njihovih prizadevnih svetovalcev ter predanostjo strankam so se uveljavili in utrdili svoj položaj na področju upravljanja s človeškimi viri. Njihove storitve so po meri za zaposlovalce in tudi za iskalce zaposlitve. 

Workforce

Svetujemo vam, da tudi vi stopite iz cone udobja in poiščete svojo novo sanjsko službo! Verjamemo, da bo začetek nekoliko težak, vendar vam bo uspelo! Pri iskanju prostega dela pa se lahko kadarkoli obrnete na omenjeno podjetje. Vam lahko pomagajo tudi pri načrtovanju vaše karierne poti. 

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja