Prosta delovna mesta Obala

Prosta delovna mesta Obala je aktualna tematika za vse iskalce zaposlitve, ki živijo v eni izmed naslednjih občin: Ankaran, Divača, Kozina, Izola, Komen, Koper, Sežana ali Piran. Naštete občine namreč sodijo v Obalno-kraško regijo, kjer so skozi celo leto na voljo različna prosta delovna mesta Obala.

Najbolj iskana prosta delovna mesta Obala

Med najbolj iskanimi pa so naslednja prosta delovna mesta Obala: vodja restavracije, vzdrževalec krova in monter. Veliko število prostih delovnih mest je razpisanih tudi za občino Koper, kjer iščejo: delavce v proizvodnji za srednje zahtevna dela, skladiščnike, proizvodne delavce, svetovalce v klicnem centru, natakarje, šankiste, kuharje, serviserja gladilne opreme, operaterja na CNC stroju, telefonista, referenta v finančnem oddelku, nepremičninskega referenta, referenta nabave, vodjo razvoja programskih rešitev, skrbnika IT infrastrukture in še nekatere druge. Vsa našteta prosta delovna mesta Obala si lahko ogledate tudi na spletni strani podjetja Workforce. 

Prosta delovna mesta Obala

Sedaj pa naj vam predstavimo nekaj temeljnih informacij o delovanju podjetij oziroma družb na Primorskem koncu. V sam vrh lestvice najuspešnejših podjetij glede na medletno rast prodaje in dobiček se uvršča znana skupina Luka Koper. To je edino slovensko mednarodno tovorno pristanišče, ki ga upravlja istoimenska koprska delniška družba. Pristanišče s prisotnostjo pomembnih svetovnih ladjarjev vzdržuje morske povezave z vsemi deli sveta. Poleg tega Luka Koper predstavlja tudi izredno pomembna delovna mesta za prebivalce Obalno-Kraške regije. Vsekakor pa se v tej regiji nahajajo še številna druga podjetja, ustanove, društva itd., ki ponujajo prosta delovna mesta Obala. Mnogo podjetij iz Kopra in njegove okolice oglašuje prosta delovna mesta na spletni strani Workforce.si. Med njimi so tudi: Makro 5 Gradnje d.o.o., Actual I.T. d.d., Luka Koper d.d.OMV Slovenija, d.o.o.Istrabenz plini d.o.o.TECHNOBELL d.o.o. Koper, Crif S.p.A., Podružnica Koper in še številni drugi.

Kadrovska agencija Workforce

Če želite izkoristiti pomoč pri iskanju vaše nove zaposlitve, vam svetujemo, da se obrnete na zaposlene iz podjetja Workforce. To ekipo sestavljajo le najboljši strokovnjaki, ki bodo hitro in enostavno našli rešitev za prilagojeno zaposlovanje, dolgoročno načrtno zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne zaposlitve v stalno zaposlitev. Pri tem bodo sledili vašim potrebam, ciljem, željam in zahtevam. Skupaj z njihovo pomočjo bo tudi vam uspelo poiskali najbolj optimalno rešitev za prilagojeno zaposlovanje, dolgoročno načrtno zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne zaposlitve v stalno zaposlitev.

Workforce

Naj še omenimo, da podjetje nudi tudi kadrovske storitve. Poleg tega nudijo hitre in prilagojene rešitve na področju delovnega prava, skladnosti poslovanja, upravljanja s človeškimi viri in pri obračunu plač. Za vas bodo kadarkoli pripravili rešitev, ki bo prilagojena vam. Ker sodelujejo tudi mednarodno, njihova mednarodna mobilnost obsega izbor in premestitev zaposlenih tudi v druge države. Vključuje logistično podporo v procesu pred, med in po opravljanju delovnih nalog v drugih državah. 

Zgrabite super edinstveno priložnost

Ne odlašajte več in zagrabite to super edinstveno priložnost! Svetujemo vam, da si najprej naredite seznam vaših ciljev, ki jih želite doseči. Nato si na kratko začrtajte, načrtujte oziroma organizirajte, kako nameravate priti do njih. Potem razmislite, kaj želite početi v prihodnosti in koliko ste pripravljeni storiti za doseganje teh želja. Pri tem se morate zavedati, da zaposlitev na popolnoma novem delovnem mestu običajno zahteva veliko prilagodljivosti, učenja in tudi izobraževanja. Osredotočite pa se še na konkretno delo, ki ga želite opravljati.

Zgrabite super priložnost

Ko boste vse to opravili, pa vam svetujemo, da stopite v stik s podjetjem Workforce. Pokličite jih na znano telefonsko številko +386 1 600 3538 in tako na enostaven način stopite v stik z njimi. Pogovorite se z njihovim predstavnikom, ki vas bo usmerjal – kako naprej. Pošljete jim lahko tudi elektronsko sporočilo na naslov: info@workforce.si. Zgrabite to priložnost in zaživite na novo – prijavite se na prosta delovna mesta Obala! Nova služba vam vsekakor lahko prinese veliko lepih in obenem nepozabnih izkušenj. 

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja