Prosta delovna mesta Koroška

Prosta delovna mesta Koroška so ključne besede, ki jih v spletni brskalnik pogosto vpišejo iskalci zaposlitve iz občin, ki sodijo v Koroško regijo. Te so: Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec in Vuzenica. Če tudi vi živite v Koroški regiji in vas zanimajo prosta delovna mesta Koroška, potem vam sporočamo, da ste se znašli na pravem mestu! V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili, katera so najbolj iskana prosta delovna mesta Koroška. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Prosta delovna mesta Koroška se ves čas posodabljajo

Najprej naj omenimo, da se prosta delovna mesta Koroška ves čas posodabljajo, spreminjajo, odpirajo in hkrati tudi zapirajo. Povpraševanje po zaposlitvi je namreč veliko, zato je potrebno ves čas slediti aktualnim prostim delovnim mestom. Predvsem v Slovenj Gradcu in njegovi okolici se vsakodnevno pojavljajo nove zaposlitve. Ta občina obsega več kot 130 različnih podjetij, med katerimi je tudi vodilno trgovsko podjetje v Sloveniji – Acron. Slednje je specializirano za področje prodaje ženske in moške potovalne ter modne galanterije, darilnega, pisarniškega in šolskega programa ter promocijskih in poslovnih daril.

sij metal ravne

Veljajo pa tudi za uradne distributerje in zastopnike več kot 80 svetovno uveljavljenih blagovnih znamk omenjenih blagovnih segmentov. Poleg tega pa je v Ravnah na Koroškem zelo znana Družba SIJ Metal Ravne, ki spada v jeklarsko divizijo skupine SIJ – Slovenske industrije jekla. Več kot 200 kvalitetnih jekel različnih dimenzij in oblik zagotavljajo lastna jeklarna, kovačnica, valjarna ter različne vrste toplotne in mehanske obdelave. V Koroški regiji se nahaja tudi izredno veliko trgovin (npr. Hipermarket Mercator), šolski center Slovenj Gradec, Petrol, Koroški pokrajinski muzej, Vila Pohorje in še številna druga podjetja, družbe, ustanove, kjer so odprta prosta delovna mesta Koroška skozi celo leto. Vaša naloga pa je, da ves čas spremljate proste zaposlitve in se prijavljate na prosta mesta. 

Spletna stran workforce.si

Svetujemo vam, da na spletni strani workforce.si vsak dan spremljate številne odprte položaje. Tam so tudi prosta delovna mesta Koroška. Trenutno so najbolj iskana naslednja delovna mesta: prodajalec turističnih aranžmajev, delavec na liniji, proizvodni delavec, raznašalec pošiljk in še nekateri drugi. Na omenjena delovna mesta se lahko prijavite kar s klikom na napis »prijavi se«. Izpolniti morate prijavni obrazec in ga poslati. Ekipa iz podjetja Workforce pa vas bo usmerjala, kako naprej. 

spletna stran workforce

Kadrovska agencija Workforce namreč pomaga organizacijam v vseh glavnih gospodarskih panogah oblikovati strategije za pridobivanje ustreznih kadrov. Poleg tega pa iskalcem zaposlitve in poslovnim partnerjem ponujajo storitve in rešitve po meri, ki so v korist vsem stranem. Podjetje sestavlja izkušena ekipa strokovnjakov, ki so predani svetovanju  na področju upravljanja s človeškimi viri. Pohvalijo se lahko z več kot dvajset letnimi izkušnjami in enim ciljem – pomagati podjetjem biti boljši v kadrovanju.

Agencija, ki vam lahko pomaga do dela na Koroškem in celotni Adria regiji

To podjetje je regionalno, saj delujejo v državah regije Adria – Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški, Črni gori, Makedoniji in Albaniji. Dnevno poslujejo celo z več kot 1.000 strankami in 12.000 poslovnimi partnerji. S trdim delom, pomočjo njihovih prizadevnih svetovalcev ter predanostjo strankam so se uveljavili in utrdili svoj položaj na področju upravljanja s človeškimi viri.

Regije Workforce

Prav zares lahko tudi vam pomagajo pri iskanju ustrezne zaposlitve. Skupaj z vami bodo zagotovo poiskali odlično rešitev za vašo zaposlitev v Koroški regiji. Če boste želeli, vam bodo pomagali tudi pri oblikovanju karierne poti. Saj veste, da nikoli ni prepozno za novosti, kajne? To je lahko tudi temeljna motivacija za vas. Ne odlašajte in poiščite novo prosto delovno mesto, se prijavite in pridobite novo zaposlitev. V današnjih časih je zaposlitev v službi zelo pomembna. Saj cene na trgu vztrajno rastejo, ljudje pa si le z rednim prihodkom lahko privoščimo osnovne potrebščine in še kaj več. 

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja