Prosta delovna mesta Gorenjska

Prosta delovna mesta Gorenjska so aktualna predvsem za prebivalce naslednjih občin: Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas – Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri in Žirovnica. V vseh naštetih občinah so na voljo prosta delovna mesta Gorenjska. V nekaterih občinah jih je več, v nekaterih pa manj. Aktualne zaposlitve na tem območju oziroma prosta delovna mesta Gorenjska si lahko ogledate tudi vi – hitro in enostavno. Vse kar morate storiti je, da na spletni strani Workforce.si pod zavihek »prosta delovna mesta« vpišete kraj, kjer si želite opravljati delo. Že v naslednjem trenutku se vam bodo prikazala najbolj aktualna dela, ki so trenutno na voljo. Če vas bo določeno delo pritegnilo, se vsekakor lahko nanj prijavite. To storite s klikom na zapis »prijavi se«. V prijavni obrazec nato vpišete osebne podatke, odgovorite na (morebitna) vprašanja in priložite CV oziroma življenjepis. 

Številna uspešna podjetja v Gorenjski regiji

Gorenjska regija obsega številna uspešna podjetja, ki v svoje vrste vsako leto vabijo nove obraze. Med njimi je Gorenjska banka, ki ima svoj sedež v Kranju. V tej banki stremijo k iskanju rešitev, ki bi podprle nove začetke in vam nudile vse, kar potrebujete za brezskrben vsakdan. Prisegajo na dolgoletne izkušnje, a se prilagajamo času. Poleg tega ponujajo zaposlitve tudi naslednja podjetja na Gorenjskem: Sintal, 3FS, Ines, Spar, Orodjarstvo Kosec in drugi. Vsekakor ne smemo pozabiti še na smučišča v Kranjski Gori in okolici, ki tekom zimske sezone zaposlujejo na različnih področjih (največkrat natakarje, receptorje, učitelje smučanja idr.). Trenutno so med najbolj iskanimi naslednja prosta delovna mesta Gorenjska: prodajalec, vodja gostinstva, mehatronik, delo v strežbi, žičničar – vzdrževalec, vodja obratovanja, kuhar, raznašalec pošiljk, delavec v proizvodnji in še drugi. 

Spar

Prosta delovna mesta Gorenjska, ki jih lahko najdete pri agenciji za zaposlovanje

Če bi tudi vi želeli poiskati vašo sanjsko službo, potem vam svetujemo, da si ogledate prosta delovna mesta Gorenjska. Na spletni strani Workforce.si lahko najdete številna prosta dela, ki pa jih vsakodnevno posodabljajo. Biti ali ostati brez redne zaposlitve običajno za sabo pušča kar velike posledice, kar se največkrat kaže v obliki stresa. Vse to je normalno do te mere, dokler stres ne postane prevelik. Zelo pomembno je, da se npr. po izgubi službe tudi čim prej poberete in začnete z iskanjem nove zaposlitve. Pri tem vam lahko pomaga izkušena ekipa iz podjetja Workforce. Slednje ima zaposlene strokovnjake, ki so predani svetovanju na področju upravljanja s človeškimi viri že več kot 20 let. Ves čas sledijo enemu cilju – pomagati podjetjem biti čim boljši v kadrovanju.

Prosta delovna mesta Gorenjska

Agencija za zaposlovanje Workforce

Sedaj pa naj vam predstavimo še nekaj temeljih informacij o omenjenem podjetju, ki jih morate vedeti. Workforce je regionalno podjetje, ki deluje v državah regije Adria – v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški, Črni gori, Makedoniji ter tudi v Albaniji. Vsakodnevno poslujejo z več kot 1.000 strankami in 12.000 poslovnimi partnerji. Zaradi trdega dela, vztrajnosti in zagnanosti so se uveljavili in še dodatno utrdili svoj položaj na področju upravljanja s človeškimi viri.

Workforce

Vsem iskalcem zaposlitve in poslovnim partnerjem, ki se obrnejo na njih, ponujajo široke storitve in rešitve po meri. Te pa so koristne za obe strani! Dobro je vedeti, da je zaščita njihovih strank in vsekakor tudi strokovnjakov eden izmed ključnih del njihovega poslovanja. To je izredno pomembno, saj se na ta način gradi zaupanje med podjetjem in posamezniki ali ostalimi podjetji. Njihov program zagotavljanja skladnosti poslovanja je oblikovan skladno z zakonom. Hkrati pa zagotavlja še najvišje standarde zaupnosti in po potrebi preglednosti na vseh področjih delovanja. 

Svetujemo vam, da se za pomoč pri iskanju novega delovnega mesta obrnete na njih! Z veseljem vam bodo prisluhnili in vas usmerjali. Poleg tega pa lahko skupaj z njimi začrtate vašo novo karierno pot.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja