Prosta delovna mesta Dolenjska

Prosta delovna mesta Dolenjska so ključne besede, ki jih v spletni brskalnik običajno vpišejo iskalci zaposlitve v regiji jugovzhodna Slovenija. Slednja obsega 20 občin, te pa so: Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog – Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semiš, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje in Žužemberk. V vseh naštetih občinah lahko najdete prosta delovna mesta Dolenjska, ki zajemajo različna področja. 

Na novomeškem območju obstaja kar 1.834 registriranih podjetij

Že na začetku tokratnega članka naj omenimo, da je na novomeškem območju kar 1.834 registriranih podjetij in samostojnih podjetnikov, pri katerih je skupno zaposlenih več kot 15.000 oseb.

Krka

Med njimi je svetovno znano podjetje Krka, ki se uvršča v vrh generičnih farmacevtskih podjetij v svetu. Njihova osnovna dejavnost je proizvodnja in prodaja zdravil na recept, izdelkov brez recepta in tudi veterinarskih izdelkov. Usmerili so se predvsem v razvoj lastnih visokokakovostnih generičnih zdravil z dodano vrednostjo, ki jih tržijo pod lastnimi blagovnimi znamkami. 

Revoz

Na drugem mestu je Revoz – eno največjih slovenskih podjetij.

Revoz

Revoz je tudi edini proizvajalec avtomobilov in že vrsto let največji izvoznik. Svoje poslanstvo uresničuje znotraj največje svetovne avtomobilske zveze – Renault Nissan Mitsubishi. V Novem mestu poleg Renaultovih modelov clio in twingo nastajata tudi dve električni vozili, in sicer Renaultov twingo electric in smart forfour EQ. 

Adria Mobil, terme in ostala večja podjetja

Nikakor ne smemo pozabiti še na podjetje Adria Mobil (kjer prodajajo avto prikolice), CGP (družba za gradbeništvo, inženiring idr.), TPV (podjetje za trženje in vzdrževanje vozil) in Adient (dobavitelj avtomobilskih delov). Ko pišemo o Dolenjski regiji nikakor ne smemo pozabiti na Terme Šmarješke Toplice in Terme Krka.  Vsa našteta podjetja (in še mnoga druga) ponujajo skozi celo leto prosta delovna mesta Dolenjska. 

Najbolj iskana prosta delovna mesta Dolenjska

Trenutno so najbolj iskana prosta delovna mesta Dolenjska naslednja: delavec na bencinskem servisu, čistilec, delovodja v gradbeništvu, čiščenje in še nekatera druga. V Novem mestu pa iščejo: nabavnika, prodajnega inženirja, vodjo projektov, osebe za opravljanje različnih del v proizvodnji, proizvodne delavce, strojnika v oddelku dodelave, pismonoša, prodajalca, vodjo projektov, koordinatorja projektov, strojnega ključavničarja in še nekatere druge. Vsa aktualna prosta delovna mesta Dolenjska pa si lahko vsak dan ogledate na spletni strani Workforce.si.

Prosta delovna mesta Dolenjska

Ta postopek je čisto enostaven. Vse kar morate storiti je, da pod zavihkom “prosta delovna mesta” v prazen okvir za iskanje vpišete kraj, kjer si želite opravljati delo. Že v naslednjem trenutku se vam prikažejo vsa prosta delovna mesta Dolenjska. V kolikor vas bo določeno delo pritegnilo, kliknite na gumb “prijavi se” in v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani, kjer boste izpolnili obrazec oziroma prijavo na delo. Največkrat morate izpolniti obrazec z osebnimi podatki, priložiti pa je potrebno tudi CV oziroma življenjepis. 

Iščete delavce ali novo službo? Obrnite se na kadrovsko agencijo!

Če vam iskanje službe oziroma prostega delovnega mesta že nekaj časa povzroča preglavice, vam svetujemo, da se obrnete na strokovno podkovano in izkušeno kadrovsko agencijo Workforce. Sledja skrbi za to, da so na njihovi spletni strani prikazana aktualna prosta delovna mesta Dolenjska, ki jih vsak dan posodobijo. Vsem iskalcem zaposlitve, ki se obrnejo k njim po pomoč, pomagajo načrtovati poklicno pot in poiskati najbolj ustrezno zaposlitev. Poleg tega v podjetju nudijo kvalitetne storitve po meri za zaposlovalce. Izvajajo prilagojeno ali trajno zaposlovanje, upravljajo s človeškimi viri, nudijo pravno podporo, podporo pri obračunu plač in zagotavljanju skladnosti poslovanja. Njihov glavni cilj pa je usmerjen k pomoči pri rasti poslovanja in tudi poklicni rasti. 

Workforce

Prepričani smo, da bo tako zelo prizadevna ekipa Workforce zagotovo našla rešitev za prilagojeno zaposlovanje. Tudi za dolgoročno načrtno zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne zaposlitve v stalno zaposlitev. Sledila bo vašim potrebam ter pomagala ustvariti dodano vrednost. Skupaj z njimi vam bo uspelo! Zagotovo boste našli službo, o kateri sanjate že vrsto let…

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja