Petrol študentsko delo

Petrol študentsko delo so ključne besede, ki jih v spletni brskalnik najpogosteje vpišejo iskalci tovrstne zaposlitve. Ker v Petrolu vedo, da na mladih svet stoji, omogočajo opravljanje študijske prakse, poleg tega pa dijakom, študentom, mladim, ki želijo pri njih opravljati študentsko delo, ponujajo priložnost za osebni razvoj in rast. Za opravljanje dela jih glede na potrebe delovnega mesta tudi primerno usposabljajo. Ljudje se namreč vseživljenjsko razvijamo skozi izzive in izkušnje! Dejstvo je, da se skozi delo mladim odpirajo novi vpogledi, spoznavanje različnih ljudi, delovnih procesov in nalog, spletanje novih mrež poznanstev in še veliko več. Najboljše »talente« pa celo zaposlijo!  

petrol študentsko delo

Naj poudarimo, da se Petrol projektno povezuje z različnimi srednjimi šolami in tudi  fakultetami. Sodelujemo v projektih Hokus Pokus, Inženirke in inženirji bomo!, Erasmus, Slovenian Case Challenge, Business Class, AmCham Young Professionals, Inovativna Slovenija. V Svetu za sodelovanje z gospodarstvom pa sodelujejo z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport. Ker v Petrolu spodbujajo kroženje znanja in razvoj talentov v celotni družbi, podpirajo, da svoje znanje in dobre prakse na različnih dogodkih, delavnicah, konferencah, izobraževalnih centrih, delijo tudi njihovi najboljši strokovnjaki iz različnih področij.

Preberite tudi:

Lahko se prijavite tudi vi na petrol študentsko delo

Če bi se želel tej ekipi kot študent pridružiti tudi ti, svetujemo, da klikneš na zgornji odebeljeni napis in se prijaviš na Petrol študentsko delo. Že v naslednjem trenutku se boš znašel na spletni strani študentskega servisa Mjob, kjer lahko izbiraš med različnimi vrstami dela v omenjenem podjetju: preverjanje PCT pogoja, delo na bencinskem servisu, pomoč pri prodaji idr.

Ne čakaj in se na prosto Petrol študentsko delo prijavi še danes! Morda pa boš ravno ti izbran med vsemi ostalimi kandidati. Če boš izbran, nikakor ne pozabi na urejeno napotnico. Slednja namreč predstavlja pogoj, da lahko opravljaš delo. V nasprotnem primeru (torej brez napotnice) pa se smatra, da delaš na črno. 

Želimo ti veliko uspeha pri delu!

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja