Mercator študentsko delo

Mercator študentsko delo je aktualna tematika za vse dijake in študente, ki se želijo preizkusiti v opravljanju tovrstnega dela. Če tudi tebe zanima Mercator študentsko delo, pa te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem. V nadaljevanju tokratnega članka smo zate na enem mestu zbrali nekaj najbolj pomembnih in obenem osnovnih informacij o tej tematiki. Zagotavljamo ti, da boš v nadaljevanju izvedel veliko novih in zanimivih informacij povezanih z omenjeno tematiko. 

Mercator študentsko delo je enostavna zaposlitev

Naj že na začetku poudarimo, da je Mercator študentsko delo običajno delo v živilski ali tehnični trgovini. Največkrat pa zajema polnjenje polic ali pa delo na blagajni. Gre za precej enostavno zaposlitev, ki pa lahko prinese številne izkušnje in vsekakor tudi zaslužek. Ta je za mladega človeka še toliko bolj pomemben, saj vsak prislužen evro prinaša nekaj dobrega.  Če še ne veš, ti sporočamo, da je lahko ravno Mercator študentsko delo začetek tvoje vzpenjajoče se karierne poti. Ja, prav zares! Prijavi se na Mercator študentsko delo in si pridobi številne izkušnje ter znanje. Verjetno veš, kako pravi znani rek: »več znaš, več veljaš!« Ravno tega pa se zelo dobro zavedajo tudi v omenjenem podjetju, zato prav vsem študentom omogočajo prijavo na Mercator študentsko delo.

Mercator študentsko delo

Poleg tega tudi dobro vedo, da je mogoče do uspeha priti  le z združenimi, skupnimi močmi, zato modrost starejših generacij združujejo s svežo, mladostno energijo. To pa v njihovo delovno sredino prinašajo ravno mladi. Študentom zatorej ponujajo daljše oblike sodelovanja v maloprodajnih enotah po celotni Sloveniji. Tvoja naloga pa je, da se prijaviš in izkažeš, da te izberejo za člana njihove ekipe. Naj še enkrat poudarimo, da je lahko tovrstno delo več kot odlična priložnost, da tvoje znanje združiš s praktičnimi izkušnjami na področju maloprodaje.

V Mercatorju cenijo samoiniciativnost

Vedi, da v podjetju Mercatorju ves čas (ne glede na vrsto dela) cenijo samoiniciativnost, prodornost, zavzetost in predanost delu. Vse naštete lastnosti pa znajo tudi prepoznati in primerno nagraditi. Nagrade pa so različne, vendar vedno praktične in koristne. Morda si že slišal, da se mnogo kariernih zgodb začne prav s študentskimi koraki, nadaljuje pa s stopanjem po vodstveni ali strokovni karierni poti. Tako je zares vsaka stopnička na poti do uspeha izredno pomembna in koristna. Študentom, ki se izkažejo pri opravljanju določenega dela, pa pogosto ponudijo oziroma omogočijo tudi redno obliko zaposlitve. Ja, prav si prebral! Morda ravno preko Mercator študentsko delo tudi ti nadaljuješ kot redno zaposlena oseba.

redna zaposlitev

Če pa se želiš preizkusiti v polnjenju polic, delu na blagajni ali pa v strežni liniji, ti svetujemo, da se čim prej prijaviš na delo in si zagotoviš svoje mesto v trgovini. Klikni na zgornji odebeljeni napis in na spletni strani študentskega servisa Mjob poišči omenjeno delo. Podjetju pošlji prošnjo za delo in morda bodo izbrali ravno tebe. Če pa se zgodi, da ne boš izbran za opravljanje tovrstnega dela, naj te potolažimo, da so na voljo še številna druga počitniška študentska dela.

Spletna stran Mjob

Na spletni strani Mjob so vsak dan posodobljena študentska dela, med katerimi so tudi dela za Spar, Lidl ali Hofer, Tuš študentsko delo. Poleg teh pa so še različna dela v strežbi, kuhinji, kot pomočnik vzgojitelja, delo na bencinski črpalki, preverjanje PCT pogoja in še številna druga. Nikar ne skrbi in hitro klikni na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku boš lahko brskal med zanimivi prostimi študentskimi deli, ki so jo v študentskem servisu Mjob pripravili za vse vas.  

mjob

Prepričani smo, da bodo tudi tvoji začetki obetavni. Uveljavi svoj potencial, upaj si in stopi na karierno pot v Mercatorju ali katerem koli drugem izbrane podjetju. Verjamemo, da boš tekom dela pridobil številne delovne  izkušnje, znanje in morda celo nove prijatelje ali bodoče sodelavce.

Si omejen na lokacijo svojega dela? Oglej si:

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja