Lidl študentsko delo

Lidl študentsko delo vsekakor predstavlja odlično priložnost za vse študente (in morda celo dijake), ki si želijo pridobiti prve ali pa nove delovne izkušnje. Slednje so namreč nekaj posebnega, zato je izbira (še posebej prvega) delodajalca še toliko bolj pomembna. Na tem mestu ti sporočamo, da se je za Lidl študentsko delo odločilo že kar nekaj študentov in študentk, ki so v omenjenem podjetju pričeli graditi svojo kariero. 

V nadaljevanju današnjega članka ti bomo predstavili še več informacij in podatkov, ki so povezane s to tematiko. Če tudi tebe zanima Lidl študentsko delo, potem ti svetujemo, da nadaljuješ z branjem. Prepričani smo, da boš izvedel veliko novega o tej tematiki!

Lidl omogoča delo na veliko različnih oddelkih

Naj že na začetku tokratnega članka poudarimo, da podjetje Lidl študentom omogoča različno delo oziroma delo na različnih oddelkih – v prodaji, skladišču ali pa v upravi. To je odvisno od trenutnih potreb in situacije. Glede na to, da se zares vsakemu posameznemu kandidatu posvečajo z veliko mero skrbnosti in odgovornosti. Postopek od oddane prijave na Lidl študentsko delo pa do pričetka dela lahko traja od 2 pa tudi do 4 tedne. Morda se ti zdi to precej dolga doba. Vendar le na takšen način v podjetju zares skrbno izberejo prave (bodoče) delavce. Če še ne veš, ti sporočamo, da lahko vsa aktualna prosta delovna mesta najdeš na spletni strani študentskega servisa Mjob, kjer redno objavljajo in posodabljajo njihovo aktualno ponudbo. 

Lidl študentsko delo

Če si tudi ti želiš opravljati tovrstno delo, moraš imeti zares ustrezno izpolnjene pogoje. Eden izmed glavnih pogojev je dopolnjenih 18 let oziroma polnoletnost. Poleg tega moraš imeti urejen študentski status. Oba pogoja sta torej nujno potrebna za opravljanje Lidl študentsko delo. Zaradi vednosti je bolje, da ob prijavi na tovrstno delo tudi ti zapišeš, da imaš urejena oba pogoja. Na tem mestu ti sporočamo, da prijave na Lidl študentsko delo zbirajo kar preko elektronskega naslova: kariera.lidl.si, in sicer pod zavihkom »Prosta mesta«. Vedi, da so v vsakem oglasu natančno in podrobno navedene specifike določenega delovnega mesta, lokacija dela in vsekakor tudi urna postavka.

Potek zaposlitve po prijavi

Če ali ko bodo v Lidlu sprejeli tvojo prijavo, bodo slednjo skrbno pregledali. V primeru, da te bodo prepoznali kot bodočega sodelavca, te bodo v najkrajšem možnem času tudi poklicali in povabili na razgovor. Ta bo potekal približno 30 minut (lokacija razgovora pa je odvisna od delovnega mesta). Toplo ti priporočamo, da se na razgovor dobro pripraviš. V naprej si pripravi morebitna vprašanja in na razgovoru vprašaj čisto vse, kar te zanima o podjetju in določenem delu. Na ta način boš namreč pokazal še dodatno zanimanje in radovednost. Že po nekaj dneh pa boš prejel uradno informacijo, ali si bil izbran ali neizbran. Običajno kandidatom podjetje pošlje odgovor kar preko elektronske pošte, včasih pa kandidati prejmejo odgovor preko fizičnega pisma. 

Čakanje zaposlitve

Če ne boš izbran, znova si preglej ponudbo del

Četudi ne boš izbran za Lidl študentsko delo, ti svetujemo, da ne vržeš puške v koruzo. Pomembno je, da si znova dobro ogledaš in pregledaš ponudbo študentskih del. Jo redno posodabljajo na spletni strani študentskega servisa Mjob. Prepričani smo, da boš med pestro ponudbo vsekakor tudi ti našel katero drugo delo, ki te bo veselilo. Sicer pa obstaja tudi Hofer in Spar študentsko delo, kjer lahko poskusiš svojo srečo in znanje. Obenem so na voljo še različna druga dela, kot je: delo v strežbi, skladišču, kuhinji, delo kot inštruktor, pomočnik vzgojitelja in še mnoga druga. Vsak dan ponuja študentski servis več kot 3000 različnih del, zato lahko zares vsakdo najde primerno delo tudi zase. Hitro klikni na zgornji odebeljeni napis in si njihovo ponudbo prostih del že v tem trenutku oglej tudi ti.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja