Kaj vse ti omogoča spletni študentski servis Mjob?

Kaj vse ti omogoča spletni študentski servis Mjob? Spletni študentski servis je kot nekakšen pomočnik za vse dijake in študente, ki iščejo začasno ali občasno študentsko delo. Na spletni strani Mjob vsak dan posodabljajo ponudbo študentskih prostih del, na katere se lahko prijavijo dijaki in študenti. Če imaš takšen status tudi ti, ti svetujemo, da si ogledaš spletno stran študentskega servisa Mjob.

študentski servis Mjob

Kaj vse ti omogoča spletni študentski servis Mjob? Sporočamo ti, da lahko preko spleta najdeš številne ponudbe za opravljanje študentskega dela (jobi), poleg tega pa lahko naročiš tudi študentsko napotnico, si ogledaš svoje dosedanje zaslužke, najdeš informacije o članstvu, zaslužkih, poslovalnicah, napotnicah, mobilni aplikaciji itd. Poleg vsega naštetega pa te na njihovi strani čakajo še številne novosti o študentskem servisu, delu in drugo. 

Naroči študentsko napotnico za opravljanje študentskega dela

Kot smo že omenili, lahko preko spletnega študentskega servisa tudi ti naročiš napotnico za opravljanje določenega dela. Napotnica je pravna podlaga, da lahko delo opravljaš prek študentskega servisa in zato jo je potrebno naročiti še preden pričneš opravljati delo. Izredno pomembno je, da napotnico naročiš pravočasno, sicer si v prekršku zaradi opravljanja dela ”na črno”. V koliko se pojavi inšpektor na delovnem mestu, mu moraš pokazati napotnico. V nasprotnem primeru bo kazen prejelo podjetje in študent – kazni pa so zelo visoke. Ne pozabi, da je potrebno napotnico naročiti tudi v primeru, da delo pričneš z uvajanjem! Kot smo že omenili, jo lahko hitro in enostavno naročiš kar preko spleta. Ko boš oddal naročilo za napotnico (na spletni strani Mjob), bo le-ta vidna na spletni strani ali mobilni aplikaciji. Napotnico si lahko kadarkoli preneseš v PDF obliki in jo imaš tako ves čas pri roki. Dobro je vedeti, da je tvoja napotnica takoj vidna tudi v e-poslovalnici tvojega delodajalca (v primeru, da podjetje še ne posluje elektronsko, pa jim natisnjeno napotnico na sedež podjetja pošljemo preko pošte). Preko spleta lahko napotnico tudi prekličeš. To storiš tako, da pošlješ sporočilo na e-mail naslov: info@mjob.si. Ne pozabi napisati svojega imena in priimka ter podjetje, v katerem si delo opravljal/a  ter razloga, čemu želiš napotnico preklicati. Ostalo bodo uredili pri Mjobu. Sporočamo ti, da lahko imaš tudi več napotnic hkrati. Dejansko število napotnic ni omejeno. V primeru, da v sklopu enega podjetja opravljaš različna dela, delodajalci najpogosteje želijo napotnico za vsako delo posebej. V kolikor pa delo opravljaš pri različnih podjetjih, tudi to ni ovira – pazi le, da imaš za vsako podjetje izdano veljavno napotnico (že pred pričetkom dela!). 

naročilo študentske napotnice

Največja ponudba študentskih del v Sloveniji

Preko spletne strani študentskega servisa Mjob lahko poiščeš prosto študentsko delo in se prijaviš nanj kar preko kontakta na njihovi spletni strani. Si vedel, da spletni servis omogoča tudi prijavo za popolnoma brezplačno članstvo v Mjob. Prav tako pa prinese članstvo številne ugodnosti, prednosti, kot npr.: enostaven pregled prostih del na spletni strani ali mobilni aplikaciji Mjob, e-mail in SMS obvestila o prostih delih, ki te zanimajo ter o tvojih zaslužkih, dostop do spletne aplikacije Moj Mjob, kjer lahko urediš vso birokracijo, pregleduješ svoje zaslužke ter naročaš napotnice za delo, zalaganje zaslužkov, koristni nasveti (o dohodnini, razvoju kariere, iskanju službe…), mCertifikat, potrdilo o delovnih izkušnjah, dohodninsko svetovanje, karierno svetovanje, raznoliki popusti in ugodnosti za tvoj vsakdan in še mnogo več. Si vedel, da so pri omenjenem servisu razvili tudi spletno aplikacijo Moj Mjob, ki vsem dijakom in študentom omogoča 24-urno storitev vse dni v letu. Do nje lahko vstopaš s svojim uporabniškim imenom in geslom, ki ga prejmeš ob brezplačni registraciji v Moj Mjob ali z včlanitvijo v študentski servis.

Največja ponudba študentskih del

Sedaj prav gotovo veš, kaj vse ti omogoča spletni študentski servis Mjob. Za še več informacij pa klikni na zgornji odebeljeni napis!

Preberi tudi:

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja