Hofer študentsko delo

Hofer študentsko delo je lahko odlična priložnost za vse tiste, ki imajo status študenta. Pri Hoferju namreč ponujajo številna prosta delovna mesta po celotni Sloveniji. Pri tem se osredotočajo predvsem na različne ciljne skupine, med njimi so seveda tudi iskalci prve zaposlitve, ki se želijo preizkusiti v prodaji, nabavi, informatiki, logistiki itn. Hofer študentsko delo v zadnjih mesecih obsega tudi razkuževanje vozičkov, štetje strank in drugo. Pred trgovino torej stoji študent, ki naj bi poskrbel za večjo varnost kupcev in zaposlenih. Gre za enostavno delo, ki pa je (v primerjavi z ostalimi deli) dobro plačano. S postavko 13 evrov na uro bruto oziroma približno 11 evrov neto je tovrstno študentsko delo definitivno bolje plačano od vseh preostalih. Poudariti moramo, da v podjetju Hofer zagotavljajo, da tveganja za mlade delavce pri tem ni. Študent namreč prejme zaščitno masko in rokavice. 

hofer študentsko delo

Preberite tudi:

Hofer študentsko delo lahko opravljate tudi vi

Če bi tudi ti želel opravljati Hofer študentsko delo, potem ti svetujemo, da se prijaviš na prosto študentsko delovno mesto. Klikni na zgornji odebeljeni napis in si oglej ponudbo, ki so jo pripravili na spletni strani študentskega servisa Mjob. Za lažje iskanje določi parametre (kraj opravljanja dela, želena urna postavka, področje idr.). Prepričani smo, da boš med celotno ponudbo tudi ti našel primerno študentsko delo!

mjob

Ne pozabi, da si moraš pred pričetkom dela urediti veljavno napotnico. Ta je izredno pomembna, saj se v nasprotnem primeru smatra, da delaš na črno. To pa je prepovedano. Napotnico lahko naročiš kar preko spleta (Mjob) ali pa se oglasiš v eni izmed poslovalnic omenjenega študentskega servisa. Slednji se nahajajo po celotni Sloveniji. Če pa boš imel morebitne težave, ti svetujemo, da jih pokličeš ali pa jim napišeš sporočilo. Ker so izredno hitro odzivni, bodo odgovorili v najkrajšem možnem času. Želimo ti veliko uspeha pri tvojih začetkih karierne poti!

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja